2777
2789
عنوان

جواب مادر شوهر عنمو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 51 پست
عزیزم بیشرف جدوابادته .. همینطورش عصبی هستم تو نمیخواد درس اخلاق ب من بدی .. هر وقت کفش منو پات کردی ...

عزیزم تیکه ای که خودت به خودت چسبوندی رو بابتش یقه منو نگیر خودت گفتی من بیشرف حاملم...تاپیک تو بخون

منو باش به فکر زندگی و آینده خودت و بچتم

تو دعا کن هفته بعد ک میرم سونو بگم قلبش تشکیل نشده

خب اگه خیلی کوچیکه سقطش کن ولی باز تا جاییکه من از قانون سر در میارم برا سقط بچه رضایت پدر لازمه غیر قانونی ام بخوای سقط کنی کلی دنگ و فنگ داره ممکنه شوهرت شکایت کنه ازت و خب قانون حقو به اون میده.

از طرفی مراکز سقط غیرقانونی بهداشتی نیستن ممکنه عوارض بدی بعداً برات داشته باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ببخشید ک نمیشه بیاری طرفو ب فوش ببندیشما بری تاپیکشو بخونی ایشون ناخواسته باردار شدنبعدم بالا تر ...

من که بدی در حقش نکردم بخوام با ببخشید بشورم ببرمش خودش به خودش گفت من بیشرف حاملم من خواستم جو عوض شه

خب اگه خیلی کوچیکه سقطش کن ولی باز تا جاییکه من از قانون سر در میارم برا سقط بچه رضایت پدر لازمه غیر ...

من قرصشم از اینستا گرفتم .. منتظرم هفته بعد برم اصلا شاید خودش خود بخود تشکیل نشدع باشه ...خودم قاتل نشم

من قرصشم از اینستا گرفتم .. منتظرم هفته بعد برم اصلا شاید خودش خود بخود تشکیل نشدع باشه ...خودم قات ...

استفاده هم کردی قرصو؟ اگه خوردیش دیگه نیفتاد هم به هر نحوی شده باید بندازیش چون حتی اگه قلبش تشکیل هم بشه نندازیش ممکنه بعداً دچار ناهنجاری جسمی و ذهنی بشه. با این حساب اگه اون قرص تاثیرشو گذاشته باشه با دلایل قانونی مشکلات جنینی میتونی راحت سقطش کنی نگران نباش

من هزارتا کار کردم بچه بیفته .. از ارتفاع پریدم لیوان لیوان زعفرون خوردم حالا ی هفته دگ سونو باید بد ...

خدا خیرت بده من نگفتم سقط کنی من خودم دل اینکار ندارم ... میگم هزار راه برای سامان گرفتن زندگیت هست به طلاق فک نکن دوست مامانم خونه ویلایی دارن شوهرش بشدت موفق کارمند داره زندگیشو میکنه حال پول شوهرشو میبره ...بمون پای زندگیت بابا معتاد عمله نیس که دور از جون شوهرت کار داره بالاخره معلوم وضعشم خوبه شکر خدا بمون پول پش انداز کن برای کوچولوت زندگی خوبی براش بساز ول کن چیزای دیگه رو بابا بچسب زندگیت من میگم قوی باش

شاد و سلامت باشید 💐