ی پسر حرومزاده معتاد انداخت تو دامنم ب روی خودشم نمیاره .. روز اول ی کلمه ب من نگفتن این پدرسگ معتاده درصورتی ک از ده سال قبل من بوده .. الان پسر حرومزادش با اینکه منه بی شرف حاملم باز رفته مواد زدن و منو تنها گزاشت شب انقد حرص خوردم و گریه کردم حد نداره .. شبش ساعت ۴ گردن خوردش اومد خونع منم صبحش هرچی از دهنم دراومد بارش کردم و از خونه زدم بیرون اومدم خونه بابام .. دگه هرچیم زنگ زد جواب ندادم .. الان مادر شوهرم زنگ و پیام میده فقط حال پسرشو بپرسه حتما زنگ زده بهش جواب نداده داره از من سراغشو میگیره منم جواب ندادم چون اصلا حوصله خودممندارم اومده تو واتساپ گفته جواب بده حداقل دلم شور میزنه پسرم حالش چطوره
شکر خدا هزار بار...اصلا بنام خودش نزن طلاقم نگیر اروم باش همونارو نگهدار ببین چی میشه دیگه بقیشو با چشم باز ببین خودتو الکی اواره نکن باحرف ادمایی که تو مجازی ان نمیدونی کین معیارشون چیه ...موفق باشی.خیلی مرد خوبیه کسی اول زندگی اینجوری بنام کسی نمیکنه مادرشوهرتم خوبه انصافا.
ببخشید عزیزم توی بیشرف میدونستی طرف معتاده و ازش حامله شدی خب چه کاری بود راحت بخاطر اعتیادش میتونستی حق طلاق بگیری خودت زندگی رو برا خودت تلخ کردی گلم الان گناه اون بچه چیههههه
خب جدا شود دیگه دیوث الان وقتشهههههه میدونم نامردیه و آقایون به این مدل خانم ها به چشم آدم درست نگاه نمیکنن فکر میکنن برا کشیدن مال و اموالشون زنشون شدن که بعد طلاق بگیرن ولی یه درصد فکر اینو نمیکنن اگه طرف یه مشکلی نداشت زنه مگه مرض داره جدا بشه تورو خدا بچتو بدبخت نکن اگه بچت پسر باشه اونم میشه لنگه باباش اگه هم دختر باشه یا اونم معتاد میشه یا خدایی نکرده یبار فکر کن شوهرت مست باشه یا اونم مواد برش داشته باشه ناخواسته به بچه خودش ت ج ا و ز کنه بخدا شنیدم که میگن آینده بچتو بخاطر این آدم خراب نکنننننننن