2777
2789
عنوان

جواب مادر شوهر عنمو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 51 پست
هرچی داره ب نام منه

شکر خدا هزار بار...اصلا بنام خودش نزن طلاقم نگیر اروم باش همونارو نگهدار ببین چی میشه دیگه بقیشو با چشم باز ببین خودتو الکی اواره نکن باحرف ادمایی که تو مجازی ان نمیدونی کین معیارشون چیه ...موفق باشی.خیلی مرد خوبیه کسی اول زندگی اینجوری بنام کسی نمیکنه مادرشوهرتم خوبه انصافا.

شاد و سلامت باشید 💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید عزیزم توی بیشرف میدونستی طرف معتاده و ازش حامله شدی خب چه کاری بود راحت بخاطر اعتیادش میتونست ...

عزیزم بیشرف جدوابادته .. همینطورش عصبی هستم تو نمیخواد درس اخلاق ب من بدی .. هر وقت کفش منو پات کردی ده قدم باهاش راه رفتی بیا قضاوت کن

ببخشید عزیزم توی بیشرف میدونستی طرف معتاده و ازش حامله شدی خب چه کاری بود راحت بخاطر اعتیادش میتونست ...

با ببخشید ک نمیشه بیاری طرفو ب فوش ببندی

شما بری تاپیکشو بخونی

ایشون ناخواسته باردار شدن

بعدم بالا تر گفتن همه چی بنام ایشونه

پس پشتوانه مالی دارن

نه بابا هزارتا راه هس...بنظر من طلاق نگیر شاید درست شد هیچی معلوم نیس فقط پشتوانه مالی و دیگه بچه نی ...

من هزارتا کار کردم بچه بیفته .. از ارتفاع پریدم لیوان لیوان زعفرون خوردم حالا ی هفته دگ سونو باید بدم شاید برم بگن قلبش تشکیل نشده

سیگار نه قلیدن ارعهمشروبم توو مهمونی باشه ارعه وگرنه ک دائم بخوره نه

بیچاره سالمه ... شوهر من عشق مشروب داشت و من اینو جدی نگرفتم فک کردم ادم مشروبی ک معتاد نمیشه یا نیست .. ولی هستن

هرچی داره ب نام منه

خب جدا شود دیگه دیوث الان وقتشهههههه میدونم نامردیه و آقایون به این مدل خانم ها به چشم آدم درست نگاه نمیکنن فکر میکنن برا کشیدن مال و اموالشون زنشون شدن که بعد طلاق بگیرن ولی یه درصد فکر اینو نمیکنن اگه طرف یه مشکلی نداشت زنه مگه مرض داره جدا بشه تورو خدا بچتو بدبخت نکن اگه بچت پسر باشه اونم میشه لنگه باباش اگه هم دختر باشه یا اونم معتاد میشه یا خدایی نکرده یبار فکر کن شوهرت مست باشه یا اونم مواد برش داشته باشه ناخواسته به بچه خودش ت ج ا و ز کنه بخدا شنیدم که میگن آینده بچتو بخاطر این آدم خراب نکنننننننن

من هزارتا کار کردم بچه بیفته .. از ارتفاع پریدم لیوان لیوان زعفرون خوردم حالا ی هفته دگ سونو باید بد ...

اسی دیگ کاری نکن

شاید اصلا راه نجاتت همین بچه باشه

الان هست جون داره قلب داره مواظبش باش

خدا بزرگه

انشالله که همسرت برای همیشه ترک کنه موادو

ولی خیلیی زیاد شده هرکیو میبینی میگن شوهرامون یا زنامون معتاد بودن

اسی دیگ کاری نکن شاید اصلا راه نجاتت همین بچه باشه الان هست جون داره قلب داره مواظبش باش خدا بزرگه ا ...

اخه شوهرش شیشه ایه

شیشه خیلی خطرناکه گناه داره هم خودش هم بچش

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟