2777
2789
عنوان

جواب مادر شوهر عنمو چی بدم

782 بازدید | 51 پست

ی پسر حرومزاده معتاد انداخت تو دامنم ب روی خودشم نمیاره .. روز اول ی کلمه ب من نگفتن این پدرسگ معتاده درصورتی ک از ده سال قبل من بوده .. الان پسر حرومزادش با اینکه منه بی شرف حاملم باز رفته مواد زدن و منو تنها گزاشت شب انقد حرص خوردم و گریه کردم حد نداره .. شبش ساعت ۴ گردن خوردش اومد خونع منم صبحش هرچی از دهنم دراومد بارش کردم و از خونه زدم بیرون اومدم خونه بابام .. دگه هرچیم زنگ زد جواب ندادم .. الان مادر شوهرم زنگ و پیام میده فقط حال پسرشو بپرسه حتما زنگ زده بهش جواب نداده داره از من سراغشو میگیره منم جواب ندادم چون اصلا حوصله خودممندارم اومده تو واتساپ گفته جواب بده حداقل دلم شور میزنه پسرم حالش چطوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه زنش شدی و بهت نگفتن

تقصیر اوناس

ولی اینکه از یه معتاد حامله شدی

قطعا تقصیر خودته

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

هیچی تا خودش نخواد شوهر عنترت نه تو نه مادرشوهرت نمیتونی کمکش کنین سفت و سخت باهاش حرف بزن بگو باید بری کمپ ترک کنی نه زورکی خودت هر موقع ارادش رو داشتی بیا دنبالم خونه پدرم

جوابشو نده اشکال نداره کاریه که شده اگه خانواده ت حمایتت میکنن جدا شو اینجوری خدایی نکرده بلایی سر بچه ت میاد هی گریه کنی

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

خدا پدرومادرایی ک میدونن پسرشون معتاده ولی بازن براش زن میگیرنو لعنت کنه

من عموم معتاد بود همه میگفتن زن بکیره ادم میشه

پدربزرگم گفت دختر مردمو بیارم شاااید پسر من ادم شد

نکرد

عمومم بیچاره ماشین زد فوت کرد روحش شاد خودشم گفته بود من زن نمیگیرم نمیخوام یکی دیگم مثل من بسوزه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 50 دقیقه پیش
2791
2779
2792