2777
2789
عنوان

بهایی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 85 پست
بله تشکیلات و من حس میکنم چندنفر از سایت هم بهایی هستن البته حتی اگه بهایی هم نباشن قبولشون دارن

آره

منم یه خانومی دیده بودم با دخترش فرار کرده بود ، پدره با دخترش میکفته مثلا بافلان مرد غریبه رابطه داشته باش

یا میگفت شوخی جنسی میکردن پیش بچه هام پدرره میگفته عب نداره خودتم راحت باش باهاشون

زنه دخترشو برداشته بود فرار کرده بود اما پسراش نتونسته بود بیاره

خیلی بیغیرت و بیحیان

این نویسنده کتابای مختلفی راجب بهائیت دارهیکی دیگشم تب مژگاناستارتر اگر علاقه داری بیشتر بدونی راجبش ...

ممنون عزیزم باشه میخونم

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار میکنن

کودک همسری

زنا رو عین گوسفند حساب میکنن

اخلاق و ادب و فرهنگ و شعور و نظافت صفر

زن ۴۰ ساله حتی اصلاح نمبکرد یا ابرو بر نیمداشت اوق از کثاقتشون هرچی بگم کمه

از نظر اخلاقی هم که بماند

خبلیم ثروت مندن

ولی در ظاهر بسیار با ادب و احترام هستن که بتونن جذب کنن

احمقا

https://t.me/HooshaAiBot?start=invite_9a213429cf

کاش شبهات دینی برطرف بشه که کسی گمراه نشه

دقیقا

اینا مثل خون آشام هستن که تنها راه تغذیه شون اختلاف و شبهات بین مردمه

مال الان هم نیست

از چندین دهه قبل دشمنی شون رو با ما شروع کردن

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

فکر میکنی چرا؟چون زیر نظر مستقیم شیطان هستن پول و قدرت رو هم شیطان داده بهشونفکر میکنی چرا تو غزه بچ ...

درسته منم شنیدم یکی از دستورات شیطان به این قوم گمراه ریختن خون نوزادها و نابالغ ها هست😔

اونا که تکلیفشون مشخصه ،فقط خدا نگذره از کسایی که تو این مملکت هستن نون همین مملکتو میخورن ولی از دشمن بشریت طرفداری میکنن و براشون خوش رقصی می کنن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خیلی نجسن خیلیتو همین حمله اسرائیلم به شدت دست داشتنیه کاربرایی اینجا بهایین،هیچ وقتم نشونه مستقیم ا ...

و اگه دقت کرده باشی خیلی تو سایت چه تو بحثای عادی چه بقیه بحث ها فتنه میکنن

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
باور نمیکنن که اسرائیل خیلی جنایت ها داره داستان زندگی دختری که تونسته بود از دستشون فرار کنه رو خال ...

بند آخر پستتون علمی نیست،چطوربعد۴ ماه درمیآورند میزاشتن دستگاه؟؟!!! اینکار تو مراکز باروری بااون همه علم و تجهیزاتش قفله

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
چیکار میکنن

هرکاری که بگید ازشون برمیاد

شست و شوی مغزی

جادوگری

فساد

و....

خیلی حساب دشه و دقیق عمل میکنن و بیشتر هم سراغ قشرجوان میرن... از سرویس اطلاعاتی اسرائیل خط میگیرن و انواع اقسام خرابکاری های ضد دینی و فرهنگی رو انجام میدن... ماموران مخفی اسرائیل هستن