بچه ها برنامه محفل دیدم یکی از رهبران بهایی که از بهاییت برگشته بود به اسلام میگفت که بهایی ها دین نیستن فرقه هستن اینطوری که اول بسیار محبت میکنن یعنی از در محبت وارد میشن بعد تشکیل جلسه میدن تو جلسه ها لخت و بی حجاب زن و مرد قاطی بعد ماموریتشون این که برن توی مساجد حسینیه ها بقیه رو بهایی کنن حالا اصلشون به کجا برمیگرده به ی مردی که اول گفته امام زمانم بعد گفته حضرت مهدی آخرم گفته من خدام اگر هم هرکسی بخواد بهایی بشه باید پروندشو بررسی کنن بفرستن در اسرائیل پیش رژیم صهیونیستی اونا مهر کنن اونوقت تایید میشه که اینها بهایی هستن پولشون رژیم صهیونیستی میده اینا توی جلساتی که تشکیل میدن مرد و زن باهم رابطه دارن اعتقادی به دین ندارن ولی خودشونو مذهبی جا میزنن
بهائیت یک فرقه ضاله و گمراه هست که مقر اصلیش تو اسرائیل هست و خب مشخصه که کی بوجودش آورد و ازش نفع میبره و به چه علت. قوانین چندشو کثیفی دارند که تو هیچ مذهبی وجود نداره
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اسرائیل خیلی جنایت ها داره داستان زندگی دختری که تونسته بود از دستشون فرار کنه رو خالم میخوند جزئیی برام تعریف میکرد از همجا آدم داشتن یا به زور یا با شستشوی مغزی جذبشون کرده بودن بعد هی براشون حرف میزدن و شکنجه و روشایه مختلف تربیت کنن بفرستن بین جوامع ماموریت های خاصی میدادن
دختره میگفته حامله میکردن زنا رو بعد چهارماه که میشد میذاشتن تو یه دستگاه سریع رشد میکرد بچش درش میتوردن وسایل آرایشی و اینا میبردن میساختن باهاشون
فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
بله تشکیلات و من حس میکنم چندنفر از سایت هم بهایی هستن البته حتی اگه بهایی هم نباشن قبولشون دارن
بله دین نیست
یه فرقه ی ضاله است
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود). گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630