2777
2789
عنوان

بهایی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 85 پست
بله درسته ولی بعضی چیزارو حتی تفسیرم میخونم قانع نمیشم قصد بی احترامی ندارم ولی خب بعضی چیزا گیج ودل ...

این ها همشون از پیامبر شنیدن که حضرت مهدی میاد و این آدم های بد نابود میکنه وجهان رو به رفاه میرسونه خوب اینا میترسن وقتی با جن و شیاطین در ارتباطن باید بترسن و مقابله کنن

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا جمعشون نمیکنن؟؟؟ اصفهان پره

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
الان فکر میکنی من دنبال اغتشاش وشبهه هستم؟میگم من دنبالشم رفتم ولی قانع نشدم کاش یکی میومد قشنگ برام ...

اغتشاش چیه

اونجا کاربرا راهشم بهت نشون میدادن

شما میگفتی نه من نمیرم دنبالش.دیگه عزیز دلم وقتی نمیری دنبالش پس کی بیاد بهت توضیح بده؟

اتفاقا میخواستم اونجام بهت بگم که تا بخوام پست بذارم ترکید

چقدر ترسناکن

گفتم که هرکاری بگید ازشون برمیاد

متاسفانه مردم انقدر درگیر روزمره شدن که کلا حواسشون از جنگ فرهنگی که علیه کشور راه افتاده پرت شده... خیلی از جوونای ما بدون این که خودشون بدونن شدن سربازای پیاده نظام بهائی ها... به شدت انسان های کثیفی هستن و همه جا هم حضور دارن از دستگاه های دولتی بگیر تا بین مردم عادی... اگر میخواید راجبشون بیشتر بدونید حتما کتابایی که معرفی کردم بخونید نویسنده قلم شیوا و پخته ای داره و به شدت جذاب و واضح همه چیز رو درقالب داستان توضیح میده

بله درسته ولی بعضی چیزارو حتی تفسیرم میخونم قانع نمیشم قصد بی احترامی ندارم ولی خب بعضی چیزا گیج ودل ...

بپرسین به جوابتون میرسید اگه نرسیدین باز از کس دیگه بپرسین .

حتما اینا جواب داره ولی نپرسیدنش مغز ادمو میخوره

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

اون روستا الان چیه؟؟ هیچ فکر کردی الان روستایی با اون خصوصیات که خونه های خشت و گلی الان مخروبه است؟ ...

ماوقتی میریم روستامون ازاونجارد میشیم کاملاواقعیت داره دسته دولته بله نظامی هستش الان

خب حق دارین همه همینیماز پاسخ به سوالات شرعی آنلاین بپرسید ببینید برای شبهات پاسخگویی دارنیه سایت آن ...

الان یه دوستی گفتن من شبهه ميندازم

ولی فقط منظورم این بود کاش همه چیزو روشنگری میکردن که مردم گمراه نشن یکیش خود من که خیلی سوال تو ذهنمه مطالعه هم کردم نتیحه نداشت

الان من شدم اغتشاشگر وشبهه پرداز؟

اسرائیل به خاطر کمک از شیاطین و و اجنه و ارتباط با ماوراء خییییلی دستش تو این چیزا بازه...خیلی کارا ...

من یه فیلم از جلسه سحر و جادوشون دیدم

خاخام ها جمع شده بودن یه سالن بزرگ یه صداهایی از خودشون درمیآوردن تو یه چیزایی شیپر مانند میدمیدن ،

تو جنگ دوازده روزه هم یه کلیپ از یکی از جادوگراشون دیدم میگفت مسلمونا چون نماز میخونن اون نماز مثل حائل و چادر اطرافشون نور داره نمیتونیم به مسلمونای واقعی نفوذ کنیم