2777
2789
عنوان

بهایی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 85 پست
خانمهای مسلمون غیبت نکنید!!

این غیبت نیست اسم شخص نیاوردیم

روشنگری هم نوعانمون هست که اتفاقا خیلی هم خوشایند خداست

بشینیم از مادرشوهر و خواهرشوهر بگیم شما می پسندی؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

میدونین چرا الان اسرائیل خیلی فعالیتش زیاد شده آروم نمیشینه اصلا ؟ چون اونا پیشگوهاشون میگن که ظهور ...

ببخشید من مدام روی صحبتاتون ریپلای میزنم😅

پیرو صحبت اخرتون راجب استفاده از اجنه کتاب شمعون جنی اثر محمدرضا حدادپور رو بخونید حتما و ببینید چجوری از اجنه برای دزدین منابع اطلاعاتی ایران استفاده میکردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دقیقا زدی به خالالان اسمشونو بگم بقیه شاخ درمیارنحتی گاهی تاپیکای مذهبی هم میزنن که کسی شک نکنهو ...

میگم که

عین موریانه هستن

عقاید مذهبی رو تمسخر میکنن (اونم کاملا زیر پوستی و سوسکی ) خودشون میان تاپیک مذهبی میزنن

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

در عصر شبهه ها بسر میبریمبا همین شبهه ها مردم غربال میشن دیگه وای به حال اونکه نره دنبال پاسخ برای ش ...

بله درسته

ولی بعضی چیزارو حتی تفسیرم میخونم قانع نمیشم قصد بی احترامی ندارم ولی خب بعضی چیزا گیج ودلزدم میکنه

میگم که عین موریانه هستن عقاید مذهبی رو تمسخر میکنن (اونم کاملا زیر پوستی و سوسکی ) خودشون میان تاپی ...

درود بر شرفت منم همینو میگم

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
بند آخر پستتون علمی نیست،چطوربعد۴ ماه درمیآورند میزاشتن دستگاه؟؟!!! اینکار تو مراکز باروری بااون همه ...

اسرائیل به خاطر کمک از شیاطین و و اجنه و ارتباط با ماوراء خییییلی دستش تو این چیزا بازه...خیلی کارا میتونن بکنن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ببخشید من مدام روی صحبتاتون ریپلای میزنم😅پیرو صحبت اخرتون راجب استفاده از اجنه کتاب شمعون جنی اثر م ...

چقدر ترسناکن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
بله درسته ولی بعضی چیزارو حتی تفسیرم میخونم قانع نمیشم قصد بی احترامی ندارم ولی خب بعضی چیزا گیج ودل ...

عزیزم من تو تاپیک دیدمت که کاربرا گفتن برو تحقیق من و.... میگفتی من عقل دارم کافیه

لطف کن تو تاپیکا اینجوری شبهه نداز

دیگه وقتی نمیری دنبال تحقیق

بله درسته ولی بعضی چیزارو حتی تفسیرم میخونم قانع نمیشم قصد بی احترامی ندارم ولی خب بعضی چیزا گیج ودل ...

خب حق دارین همه همینیم

از پاسخ به سوالات شرعی آنلاین بپرسید ببینید برای شبهات پاسخگویی دارن

یه سایت آنلاینه من اکثر سوالامو ازونجا میپرسم

سرچ کنید پاسخ به سوالات شرعی آنلاین

اسرائیل به خاطر کمک از شیاطین و و اجنه و ارتباط با ماوراء خییییلی دستش تو این چیزا بازه...خیلی کارا ...

چی بگم ،خدایا توبه،بشر چکارا نمیکنه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
عزیزم من تو تاپیک دیدمت که کاربرا گفتن برو تحقیق من و.... میگفتی من عقل دارم کافیهلطف کن تو تاپیکا ا ...

الان فکر میکنی من دنبال اغتشاش وشبهه هستم؟

میگم من دنبالشم رفتم ولی قانع نشدم کاش یکی میومد قشنگ برامون توضیح میداد قانع میشدیم

تهمت زدن واقعا خیلی راحته

نه اونوکه نمیگم والااطلاعاتی راجع بهش ندارم فقط مادرم میگه یه روستانزدیک روستاشون بوده که بهایی بودن ...

اون روستا الان چیه؟؟

هیچ فکر کردی الان روستایی با اون خصوصیات که خونه های خشت و گلی الان مخروبه است؟؟؟

یه بار برو یه سر بزن ببین واقعیت داره ...

اگه واقعیت داشت به ما هم بگو تا دست دولتو ببوسیم که شر ۴ تا خائن رو از سرمون کم کرده

والا کم ازین خائن ها نخوردیم

معمار و طراح داخلی ، مدرس.