2777
2789
عنوان

بهایی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 7317 بازدید | 85 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من تاحالابهایی ندیدم ولی چرامیگین نجسن اوناام دینشون اینه دیگه کلی دین تودنیاهست اینم یکیش

دین چیزیه که از سمت خداست رسول و فرستاده داره

راوی میناب : حامی کودکان /💙💙💙 ✨مـــری پاپینـز هستــم✨🪞🪄💙💙💙بعضی ستاره ها فقط وقتی خاموش میشن دنیا رو روشن میکنن 🙂

چقدر ترسناک

میدونین چرا الان اسرائیل خیلی فعالیتش زیاد شده آروم نمیشینه اصلا ؟ چون اونا پیشگوهاشون میگن که ظهور امام زمان نزدیکه و اولین کاری هم که آقا بیاد قراره انجام بشه کنار کعبه شیطان رو گردن خواهد زد و تمام تلاششون رو میکنن که این رو رو عقب بندازن که خیلی هم موفق شدن سالهاست...وقتی رهبرمون ده سال پیش علنی سخنرانیش هست گفت با اجنه ی شیاطین و جادوگری میان اطلاعات امنیتی ما رو میدزدن... بخدا همیچکدوم از این حرف ها افسانه نیست

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
و اگه دقت کرده باشی خیلی تو سایت چه تو بحثای عادی چه بقیه بحث ها فتنه میکنن

وای دقیقا زدی به خال

الان اسمشونو بگم بقیه شاخ درمیارن

حتی گاهی تاپیکای مذهبی هم میزنن که کسی شک نکنه

ولی تو تاپیکا اسم مذهب بیاد فتنه میکنن

فتنه سیاسی میکنن و.....

جان وایت، نویسنده: او فرار نکرد،برخلاف نتانیاهو،و در پروندههای اپستین هم نامش نیست،برخلاف ترامپ.برای اینکه بفهمی این مرد برای بسیاری از مردم چه معنایی داشت و چرا اینقدر عزیز بود،لازم نیست مسلمان باشی یا حتی مذهبی.برای #دختران واقعی ایران، دختران مدرسه ای ابتدایی در #میناب که امروز به شهادت رسیدند🥀🖤 #هشتگ میزنید؟ مو میتراشید؟ ترانه میسازید؟ یا اسمهایشان برایتان آب و نانی ندارد؟🖤🖤🖤

همه جا هستنخیلی باید مراقب بود،چه فتنه هایی که نکردندست پرورده انگلیس و اسرائیلن

توفتنه ززززززرررت هم خیلی موش دووندن ،

زنیکه بهایی بود تو خیابون همه جاشو ریخته بود بیرون فحاشی کیکرد داد میزد ، پلیس خانم بودن میخواستن ببرنش تو ماشین پلیس ، زنیکه خودشو میکشید رو آسفالت و جیغ میزد فحش میداد ،

یه عده مردم بیعقل هم هی پست میذاشتن که بخاطر چارتا مو دارن میبرنش

بعد صداش درومد که طرف بهایی و اغتشاشگر بود

من تاحالابهایی ندیدم ولی چرامیگین نجسن اوناام دینشون اینه دیگه کلی دین تودنیاهست اینم یکیش

دوس عزیز داریم چی توضیح میدیم دین نیس از اول بخون چی نوشتیم

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

دین نیسفرقه ضاله هسالان شما میتونی به شیطان پرستی بگی دین؟

نه اونوکه نمیگم والااطلاعاتی راجع بهش ندارم فقط مادرم میگه یه روستانزدیک روستاشون بوده که بهایی بودن وبعدانقلاب اوناروانداختن بیرون ازاونجا واکثرامهاجرت کردن خارج واون روستاالان دست دولته هبچ کس توش زندگی نمیکنه

اونا وهابی هستن

فرقشون چیه ؟

خب عربستانی هام اینجورین دیگه ادعا میکنن پرچم دار دین محمد رسول الله هستن ولی به جنیفر لوپز اجازه کنسرت تو کشورشون میدن

راوی میناب : حامی کودکان /💙💙💙 ✨مـــری پاپینـز هستــم✨🪞🪄💙💙💙بعضی ستاره ها فقط وقتی خاموش میشن دنیا رو روشن میکنن 🙂

بند آخر پستتون علمی نیست،چطوربعد۴ ماه درمیآورند میزاشتن دستگاه؟؟!!! اینکار تو مراکز باروری بااون همه ...

خیلی کشفیات دارن که برا خودشون نگهداشتن

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
کاش شبهات دینی برطرف بشه که کسی گمراه نشه

در عصر شبهه ها بسر میبریم

با همین شبهه ها مردم غربال میشن دیگه

وای به حال اونکه نره دنبال پاسخ برای شبهه ها

آدم عاقل و بالغیم اینهمه وقت میزاریم برای همه چی

عوض باور کردن چند تا پیج و پست فیک که نمیدونیم کی پشتشه چی میشه بریم بپرسیم تحقیق کنیم

شما رو نمیگما جسارت نشه کلا گفتم