2777
2789
عنوان

بهایی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 85 پست
من احساس میکنم عربستانیا کاملا زیر نظر بهاییت هستن درست احساس میکنم؟؟

اونا وهابی هستن

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر ترسناک

میدونین چرا الان اسرائیل خیلی فعالیتش زیاد شده آروم نمیشینه اصلا ؟ چون اونا پیشگوهاشون میگن که ظهور امام زمان نزدیکه و اولین کاری هم که آقا بیاد قراره انجام بشه کنار کعبه شیطان رو گردن خواهد زد و تمام تلاششون رو میکنن که این رو رو عقب بندازن که خیلی هم موفق شدن سالهاست...وقتی رهبرمون ده سال پیش علنی سخنرانیش هست گفت با اجنه ی شیاطین و جادوگری میان اطلاعات امنیتی ما رو میدزدن... بخدا همیچکدوم از این حرف ها افسانه نیست

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
و اگه دقت کرده باشی خیلی تو سایت چه تو بحثای عادی چه بقیه بحث ها فتنه میکنن

وای دقیقا زدی به خال

الان اسمشونو بگم بقیه شاخ درمیارن

حتی گاهی تاپیکای مذهبی هم میزنن که کسی شک نکنه

ولی تو تاپیکا اسم مذهب بیاد فتنه میکنن

فتنه سیاسی میکنن و.....

چه اطلاعات خوبی دارید واقعا همینه

۱۵ ساله مطالعه و پیگیری و به حرف استادای بزرگ که علمشو دادن گوش کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه جا هستنخیلی باید مراقب بود،چه فتنه هایی که نکردندست پرورده انگلیس و اسرائیلن

توفتنه ززززززرررت هم خیلی موش دووندن ،

زنیکه بهایی بود تو خیابون همه جاشو ریخته بود بیرون فحاشی کیکرد داد میزد ، پلیس خانم بودن میخواستن ببرنش تو ماشین پلیس ، زنیکه خودشو میکشید رو آسفالت و جیغ میزد فحش میداد ،

یه عده مردم بیعقل هم هی پست میذاشتن که بخاطر چارتا مو دارن میبرنش

بعد صداش درومد که طرف بهایی و اغتشاشگر بود

من تاحالابهایی ندیدم ولی چرامیگین نجسن اوناام دینشون اینه دیگه کلی دین تودنیاهست اینم یکیش

دوس عزیز داریم چی توضیح میدیم دین نیس از اول بخون چی نوشتیم

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
خب علت این دشمنی چیهواقعا هیچوقت علت این دشمنی رو نفهمیدم

ایران همیشه دشمن داشته. به خاطر موقعیت جغرافیایی و منابعی مثل نفت و عقاید پاک مردمش

از رشد فرهنگ و قدرت ما میترسن

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

دین نیسفرقه ضاله هسالان شما میتونی به شیطان پرستی بگی دین؟

نه اونوکه نمیگم والااطلاعاتی راجع بهش ندارم فقط مادرم میگه یه روستانزدیک روستاشون بوده که بهایی بودن وبعدانقلاب اوناروانداختن بیرون ازاونجا واکثرامهاجرت کردن خارج واون روستاالان دست دولته هبچ کس توش زندگی نمیکنه

بند آخر پستتون علمی نیست،چطوربعد۴ ماه درمیآورند میزاشتن دستگاه؟؟!!! اینکار تو مراکز باروری بااون همه ...

خیلی کشفیات دارن که برا خودشون نگهداشتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش شبهات دینی برطرف بشه که کسی گمراه نشه

در عصر شبهه ها بسر میبریم

با همین شبهه ها مردم غربال میشن دیگه

وای به حال اونکه نره دنبال پاسخ برای شبهه ها

آدم عاقل و بالغیم اینهمه وقت میزاریم برای همه چی

عوض باور کردن چند تا پیج و پست فیک که نمیدونیم کی پشتشه چی میشه بریم بپرسیم تحقیق کنیم

شما رو نمیگما جسارت نشه کلا گفتم