2777
2789
عنوان

بهایی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 85 پست
بله تشکیلات و من حس میکنم چندنفر از سایت هم بهایی هستن البته حتی اگه بهایی هم نباشن قبولشون دارن

بعضی ها در لفافه حمایت میکنن

منم دیدم

مثلا میگن چرا بهشون میگین فرقه ی گمراه !!

یعنی باید به افکارشون احترام بزاریم !

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترسناکن دشمن بشریت و انسانیتن

فکر میکنی چرا؟

چون زیر نظر مستقیم شیطان هستن پول و قدرت رو هم شیطان داده بهشون

فکر میکنی چرا تو غزه بچه میکشن؟ دستور شیطانه تا دروازه های شیاطین رو باز کنن و فکر میکنن ظهور خواهد کرد شیطان

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
پی دی افش رو خریده بود تو گوشیش میخونداسمشو نمیدونستم

این نویسنده کتابای مختلفی راجب بهائیت داره

یکی دیگشم تب مژگان

استارتر اگر علاقه داری بیشتر بدونی راجبشون ابن دوتا کتاب رو بخون... کتابهای این نویسنده از زبان فردی اطلاعاتی به نام محمد هست همه کتابهاشون اموزنده و مستند داستانی هست

بعضی ها در لفافه حمایت میکنن منم دیدم مثلا میگن چرا بهشون میگین فرقه ی گمراه !! یعنی باید به افکارشو ...

بله دیدم متاسفانه

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
بعضی ها در لفافه حمایت میکنن منم دیدم مثلا میگن چرا بهشون میگین فرقه ی گمراه !! یعنی باید به افکارشو ...

هنوز مونده تا یه عده بفهمن هر عقیده و هر فکری مورد احترام نیست ! مثلا آیا افکار و عقاید داعش قابل احترام هست؟

یکی از عقایدش سر بریدن شیعه هاست الان کجای این عقاید مورد قبول و احترامِ

هرگز هر عقیده و خط فکری رو نمیشه مورد احترام قرار داد

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

فکر میکنی چرا؟چون زیر نظر مستقیم شیطان هستن پول و قدرت رو هم شیطان داده بهشونفکر میکنی چرا تو غزه بچ ...

چه اطلاعات خوبی دارید واقعا همینه

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
خب دقیقا این فرقه چی میگهاحکامش چیه؟

خیلی موریانه طور عمل میکنن

بعضی کاربر ها هم گفتن. اولش با مهربانی شروع میکنن و روی شبهات دینی کار میکنن تا طرف گمراه بشه

میگن سر دسته ی اینا رو امیر کبیر کشت

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

من پدرم نظامیه یه مدت جنوب کشور بودیم همشون اون شهر بهایی بودن نجس و کثبفن

خیلی نجسن خیلی

تو همین حمله اسرائیلم به شدت دست داشتن

یه کاربرایی اینجا بهایین،هیچ وقتم نشونه مستقیم از خودشون نمیگنا

اما از پستاشون متوجه میشی

گروهی هم کار میکنن

همه جا نفوذ دارن،هدفشون نشانه گرفتن عقاید مردم ایرانه

هنوز مونده تا یه عده بفهمن هر عقیده و هر فکری مورد احترام نیست ! مثلا آیا افکار و عقاید داعش قابل اح ...

درسته