2777
2789
عنوان

خیالپردازی ناسازگار

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 61 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به رمان هم علاقه داشتی ؟من نوجونیم خیلی میخوندم الان نه

نه هیچوقت اعصاب رمان خوندن(رمان نودهشتیا و ازین ابکیا منظورمه) نداشتم با اون جزئیات مسخره شون

فقط یادمه یه «مرده شور» خوندم خیلی خوب بود برای زمان خودش😂😃

ولی رمان درست حسابی میخونم. الان دارم زوربای یونانی رو میخونم

خیلی زیاد خیالپرداری میکنی؟مثلا موقعی که داری با یکی حرف میزنی؟

نه تو اجتماع میام جدی میشم و واقع گرا

تنها باشم آره زیاد خیالپردازی می کنم

شرط اول خیالپردازی: دور از آدما بودن

بنظرم این ویژگی 90 درصد ایرانی هاست

چون تو واقعیت نمیتونیم به ارزوهامون برسیم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
اون فرق داره دوست مناون خیالپردازی فرق دارههیچ چیز افراطی خوب نیست من دارم تو تحصیل افت می کنم انقد ...

من افت کردم از 13سالگی بخاطر فرار از واقعیت هست و اینکه فقط یکسال تونستم سر پا شم فقط تو دوران پیش دانشگاهی و اونم باشب بیداری زورکی یکمم هم مشکلاتم سبک تر شده بود متاسفانه مجدد شروع شد الان تا 26سالگی درسام افت کرد وعقب افتادم از همه چی الان تنبلم با تمرکز صفر دوباره کلا وقتی از سرکار برمیگردم توفکرم همش

بنظرم این ویژگی 90 درصد ایرانی هاستچون تو واقعیت نمیتونیم به ارزوهامون برسیم

نه

خیالپردازی ناسازگار خیلی عجیبه و برای همه نیست

من خابگاه زندگی میکنم فک میکنی از این 400_500 نفر چند نفر مثل من عین اسکلا راه میرن خیالپردازی میکنن؟ شاید یه کلا دو نفر، اونم شک دارم

علائم این نوع خیالپردازی فرق داره

ولی آره قبول دارم ایرانیا خیالپرداز ترن چون فرهنگ ارمانی داریم

و معمولا روی وجدان خیلی تاکید میشه بنابراین همه ایرانیا یه حداقل یه بار تو ذهنشون سوپرمن بودن!

من افت کردم از 13سالگی بخاطر فرار از واقعیت هست و اینکه فقط یکسال تونستم سر پا شم فقط تو دوران پیش د ...

درکت می کنم دوست من🤝

من با دارو تمرکزم بهتره شده

ولی این واقعا یه هیولاس که ول کنم نیست

اگه بگم یه نوع اعتیاده چرت نگفتم👀 اعتیاد برای دوپامین بیشتر و حس لذت

من مجرد بودم خیلی خیال پردازی میکردم انقدر هم خوش میگذشت. از وقتی ازدواج کردم هرچی تلاش میکنم نمیتونم خیال پردازی کنم دلم تنگ شده واسه رویاپردازیام. انگار قوه ی تخیلمو از دست دادم

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
من مجرد بودم خیلی خیال پردازی میکردم انقدر هم خوش میگذشت. از وقتی ازدواج کردم هرچی تلاش میکنم نمیتون ...

دیگه برای یکی نفرینه برای یکی نعمت😂

ولی درکل بده

خداروشکر از سرت افتاد

دیگه برای یکی نفرینه برای یکی نعمت😂ولی درکل بده خداروشکر از سرت افتاد

اگر هنوز تواناییشو داشتم به جای نی نی سایت گردی و تو گوشی بودن الان درحال سفر توی رویاهام بودم😁 آره زیادیشم خوب نیست.سعی کن فقط شبا موقع خواب خیالپردازی کنی

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
واقعا رفتید دکتر؟ اینم بگم 5سال پشت ی آزمون موندم

بله و بیش فعالی دارم به خاطر همون بی قراری و عدم تمرکز و توجه داشتم دارو میخورم بهترم الان

ولی انگار این خیالپردازی چیزی نیست که با دارو حل بشه چون از نظر روحی درگیرم کرده

یه جور چالشه روحیه که باید باهاش بجنگم حالا حالا ها