2777
2789
عنوان

خیالپردازی ناسازگار

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 61 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دقیقااا منم با هندزفری اهنگ گوش میدم و راه مبرم برا بقیه این راه رفتنم خیلی عجیبه 😂😂

من شده نصف شب بیدار شم برم راه برم تا آروم بگیرممم کرک پر بقیه ریخته👀

اینم بگم من بیش فعالی دارم و دارو مصرف می کنم اونم تأثیر داره چون کلا بی قرارم

من شده نصف شب بیدار شم برم راه برم تا آروم بگیرممم کرک پر بقیه ریخته👀اینم بگم من بیش فعالی دارم و د ...

میفهمم چی میگی

من خودم گاهی یکساعت تو خونه راه میرم

انگار بدون راه رفتن ذهنم آروم نمیگیره

دوران کنکور چه میکردی؟

خیلی درس میخوندم ولی در روز مثلا یک ساعت فقط تایم میذاشتم راه می رفتم یا اکثر درس هام رو با راه رفتن میخوندم

کلا خیلی خوب بود اون موقع چون هدف داشتم سخت درس میخوندم و دوپامینم رو یه جوری می بردم بالا با درسا حال می کردم

همه از دوران کنکورشون بد شون میاد من عاشقشم:)

خیلی درس میخوندم ولی در روز مثلا یک ساعت فقط تایم میذاشتم راه می رفتم یا اکثر درس هام رو با راه رفتن ...

پس تو آدمی هستی که با هدف داشتن و تلاش کردن حالت خوب میشه

خیلی خوبه که

تا میتونی سرتو شلوغ کن

امتحان کردی تا بحال؟

پس تو آدمی هستی که با هدف داشتن و تلاش کردن حالت خوب میشه خیلی خوبه که تا میتونی سرتو شلوغ کن امتحان ...

شاید...

اون موقع برام مهم بود از خونه دور بشم به خاطر همین خودمو مهار می کردم نرم سمت خیالپردازی

ولی الان این خیالپردازیم زیاد شددددده، لعنت بهش