2777
2789
عنوان

خانما و اقایون سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 110 پست
نمیشع منکرش کرد میدونم منم شاید الان پول داشتم زندگیم خیلی بهتر میبود ولی خب خیلی چیزایی دیگ هستن ک ...

بله بی شک وجود دارن چنین دل خوشی هایی که وجودشون واقعن غنیمته

عرض بنده اینه ، توی تمام موارد یه جوری زندگی مون گره خورده به پول و تورم و شرایط اقتصادی

حال مون خوب نیست هیچ جوره ، فقط خودمون رو داریم گول میزنیم با همین دل خوشی ها

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس دارم خودکشی کنم میترسمخوشبحال با عرضه هاش

وا چرا گلی چت شده؟

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

میدونی حالم از پول بهم میخوره واقعا

یا پول داری که برات مهم نیست یا هنوز به اون مرحله نرسیدی که ببینی پول چکارا میکنه پول نباشه زن و بچه و بزرگ و کوچیک تره هم برات خورد نمیکنن پول نباشه خیلی چیزا رو نداری پول نباشه خیلی چیزا رو نمیتونی حل کنی پول نباشه حتی اگر مریض بشی نمیتونی خودتو درمان کنی

ای جانممخیلی دلم میخواد این حسو تجربه کنم

امیدوارم دقیقا همونی که دلت میخواد بیاد تو زندگیت عزیزم ❤️❤️❤️❤️

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
سریال مورد علاقم

چقد خوب 😂

خیلی راحت حالت خوب میشه

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

آهنگمااانییی خاب

اهنگ و خابو دوس داشتم ولی مانی رو زیاد ن

خرید کردن

silenbutterfly ام اگه دیدید با این کاربری پیام میدم یعنی تعلیق شدم 🥲 به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 جملبه قشنگیه نه ؟ ولی بوی خون تو این روزا به لر بودنم بیشتر مینازم🤍

بله بی شک وجود دارن چنین دل خوشی هایی که وجودشون واقعن غنیمتهعرض بنده اینه ، توی تمام موارد یه جوری ...

اره واقعا درست میگین,🥲🥲🥲

یا پول داری که برات مهم نیست یا هنوز به اون مرحله نرسیدی که ببینی پول چکارا میکنه پول نباشه زن و بچه ...

اتفاقا ندارم 😂😂😂😂😂و ب همه اینایی ک میگی رسیدم ولی نمیشه همه چیزو بگیم پول

نمیگم پول بده اتفاقا خیلیییییی خوبه ولی همه چی نیس

به هرحال یابایدرفع بشه یا زمان حلش کنه

بیشتر وقتا زمان و ما فقط عادت میکینم بهش