2777
2789
عنوان

توی این وضعیت عروسی میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا

همه جهاز و عروسی از پول شوهرم بود،،،کادوها و شاباش هارو هم مادر شوهرم برداشت،،،،،اکه جهاز سبک تر برمیداشتم و عروسی نمیگرفتم ،،،اگه خونه نمیشد پولم راحت زمین میشد،زمین کشاورزی الان میلیاردها تومنه تو روستا پدریم ،،،الان مستاجر و آواره نبودم،،زمین شالیزار برای خانواده چهار نفرمون خیلی خوب بود شهر خودممم بودم،خودمم طلا داشتم محردیم هفت هشت تا النگو (زنجیر ده پانزده گرمی) سه چهار تا انگشتر و گوشواره ,ولی الان چی

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

هیچ وقت با هزینه ی عروسی نمیشد خونه خریدالان تهش با این تورم میشه ۱ میلیاربا ۱ میلیار کجا خونه میدن( ...

قربونت برم با یه میلیارد خونه نمیدن .ولی آدم ک داروندارش رو نمیده برا عروسی حتما اضافه تر داره ، میتونه هرچی داره بذاره رو همون یه ملیارد خونه دو سه تومنی بگیره.دیگ الان جمع کردن یه میلیارد کار حضرت فیل

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

سآل ۹۸ خرج عروسی ما شد ۲۸ تومن ک همونم با کادوها جمع شدولی با ۲۸ خونه نمیدادن

اره هیچوقت با هزینه ی عروسی خونه نمیشد خرید

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
حقیقت تلخه نه؟

من تهرانم اول از همه کاسبای بازار تهران اعتصاب کردن هرروز هم بیرونم ندیدم کسیو بزنن و بکشن...

مردم خیلی عادی اعتراض میکنن مأمورا هم کنار وایستادن حتی با مردم احوال پرسی هم میکنن

قربونت برم با یه میلیارد خونه نمیدن .ولی آدم ک داروندارش رو نمیده برا عروسی حتما اضافه تر داره ، میت ...

الان حرفت عوض شد عزیزم

شما گفتی عروسی نگرفتی ، با پولش خونه خریدی

الان با ۱ میلیارد میشه عروسی خوب گرفت

دو برابر خرج عروسی بزاره رو پولش هم باز با ۳ میلیارد هم دیگه خونه نمیدن

بعدم میتونه ساده تر بگیره

با ۳۰۰ـ۴۰۰ هم میشه عروسی خوب بگیره

ولی حرفی نزنین که اصلا وجود نداشته و نداره

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
من تهرانم اول از همه کاسبای بازار تهران اعتصاب کردن هرروز هم بیرونم ندیدم کسیو بزنن و بکشن...مردم خی ...

تهران نمیدونم

ولی میزنن میبرن میکشن حبس میدن

عین واقعیته

شکل من باش"هرشب بمیر فرداش بیدارشو از سر بگیر

تهران نمیدونمولی میزنن میبرن میکشن حبس میدنعین واقعیته

والا من ک چیزی ندیدم چون اینجا کسی با حمله و اسیب به بقیه اعتراض نمیکنه خیلی متمدن اعتراض میکنن و مأمورا هم کنارشون وایستادن اما به هیچکس حمله نمیکنن شهرهای دیگه نمیدونم چخبره..

اینا هیچی نمیدونن اینقد حرصم میگیره ازشون من دلم خونه از جوونای ما که پر پر شدن جلو چشامون

بعضیا نمیخوان بفهمن

اینترنشنال یه بخشیشو میگه

من واقعیتو با چشم خودم دیدم خووم بودم بین اون جوونا

شکل من باش"هرشب بمیر فرداش بیدارشو از سر بگیر

الان حرفت عوض شد عزیزمشما گفتی عروسی نگرفتی ، با پولش خونه خریدیالان با ۱ میلیارد میشه عروسی خوب گرف ...

مگه من مجبورم حرفی بزنم ک وجود نداره؟چی بهم میدن کاپ و مقام ؟ در ضمن دوستمم ۵/۶ سال پیش بهتررین عروسی رو گرفت ۷۰تا۸۰ ملیون .همون موقع پول یه اپارتمان تو یکی از شهرکای جدید بود .الان بنده خدا آرزوشه یه اپارتمان داشته باشه برا خودش

درضمن رجوع کن به کامنت اولم من به اسی گفتم حتمااا یه جشن مختصر بگیرید

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️