2777
2789
عنوان

خواب دیدم که

92 بازدید | 2 پست

اولای خواب رو یادم نمیاد ولی یادمه داشتم با پدرم میگشتیم که کفش برای من بخریم ولی کفش ها هیچکدوم دلم نمیگرفت و پدرم همش روی ی کفش بنفش گیر داده بود و من اصلا خوشم نمیآمد ، بعد آمدیم خانه ، دیدم مادرم ی سری از کاغذ های مهمم رو پاره کرده و پرت داده مثلاً یکیش مدرک زبانم بود و تو خواب من پرسیدم ، مادرم گفت دیگه دوباره مدرک رو نمیدن ، ما خودمان پارس داریم ولی توی خواب انگار دوتا پراید داشتیم و من با مادربزرگم رفتیم مرغ فروشی ژ با همون پرایده که من گواهینامه ندارم ، بعد اون گفت نمیتوانی و خودش نشست پشت فرمان ولی من از شاگرد داشتم کنترل میکردم بعد رسیدیم اونجا ، منم ی مرغ رو برداشتم و بعد از زبح داشتم پوستش رو میکندم و توی صف منتظر بودم که اونجا خیلی بزرگ بود ، بعد مشتریا داشتن در مورد لاغر بودن مرغ ها با فروشنده اصلی بحث میکردن اونم گفت باید ساعت ۷.۸ شب بیای ، و فلانی این ساعت مرغ چاق ها رو ویبره ، نوبت من شد دیدم انگار مرغ منو گذاشت روی بدن گاوی و گاو شد ، انگار که قرار بود برام اون گاو رو زبح کنه ولی بهم گفت که این گاو حاملس ، بزار زایمان کرد بعد سرش رو میبرم ، منم اون لحظه ناراحت شدم ولی انگار باید سر اون گاو بریده میشد ولی دیگه من صحنشو ندیدم چون افتادم توی چاله انگار بالاسررم هم ی گاو نر بود ولی جثه کوچولویی داشت ولی به من با ساخت به هم میزد ، درد داشت ولی زخمی نمیشدم آخرش بردنش توی تویله و من آمدم بیرون از اون گودال ، بعد در آخر هم دیدم عکس اون گاو ماده که زبح شده و بچه اش رو روی دیوار زدن ، من رفتم خانه و به مادرم گفتم که این اتفاق افتادن انگار اون بچه گاو مال خودم شده بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷