2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره فروشش راحته؟

نمیدونم برای فروشش

من چند وقتی هست که خریدم

چون در حال پیشرفته فکر میکنم ارزشش زیاد بشه مثل ریال عمان و اینا

البته چون مسافرت دبی زیاده فکر نکنم اونقدر سخت باشه

چرا؟

چون قدرتمندترند

ب ترتیب بهترینن..

1. یورو (EUR) - دومین ارز ذخیره جهانی، پشتوانه آن اقتصاد اتحادیه اروپاست. ثبات نسبتاً بالایی دارد و برای سرمایهگذاریهای میانمدت و بلندمدت گزینه مناسبی محسوب میشود.

2. پوند انگلیس (GBP) - اگرچه پس از برگزیت نوساناتی داشت، اما هنوز یکی از ارزهای مهم جهانی با پشتوانه اقتصادی قدرتمند است. برای سرمایهگذاری میتواند گزینه خوبی باشد اما نسبت به یورو حساسیت بیشتری به اخبار سیاسی دارد.

3. درهم امارات (AED) - به دلار آمریکا ثابت است (پگ شده)، بنابراین ثبات بسیار بالایی دارد اما رشد قابل توجهی ندارد. بیشتر برای حفظ ارزش در برابر تورم داخلی مناسب است تا سودآوری.

4. دینار عراق (IQD) - با وجود ارزش اسمی بالا، به دلیل عدم ثبات سیاسی و اقتصادی، تورم بالا، و نوسانات شدید، به هیچ وجه برای سرمایهگذاری توصیه نمیشود. ریسک از دست دادن سرمایه بسیار بالاست.

اره فروشش راحته؟

برای پاسخ به سوال شما باید دو فاکتور مهم را در نظر گرفت: نقدشوندگی (سرعت فروش) و منطقه جغرافیایی شما (ایران). با توجه به بازار ارز در ایران:

1. از نظر سرعت فروش و نقدشوندگی در بازار ایران (به ترتیب):

· درهم امارات (AED): بالاترین نقدشوندگی را در اکثر شهرهای ایران دارد. خرید و فروش آن سریع، آسان و با نوسانات نسبتاً کنترلشدهتر است. به دلیل حجم بالای مبادلات تجاری با امارات، همیشه خریدار و فروشنده دارد.

· یورو (EUR): نقدشوندگی خوبی دارد، مخصوصاً در شهرهای بزرگ و برای مقاصد مسافرتی یا سرمایهگذاری. کمی از درهم سختتر است.

· پوند (GBP): نقدشوندگی کمتری نسبت به دو مورد بالا دارد و معمولاً نیازمند یافتن خریدار خاص است.

· دینار عراق (IQD): در مناطق مرزی و برخی شهرهای خاص به راحتی نقد میشود، اما در سطح ملی نقدشوندگی پایینتری دارد و ریسک نوسان آن بسیار بالاست.

2. از نظر پتانسیل سود و سرمایهگذاری (با در نظر گرفتن ریسک):

· یورو و پوند: اگر به دنبال سود بالقوه بیشتر از طریق نوسان نرخ هستید، این دو میتوانند گزینه باشند (پوند معمولاً نوسانپذیرتر است). اما نیاز به تحلیل بازار جهانی و صبر دارند. خرید و فروش سریع ممکن است با زیان همراه باشد.

· درهم: اگر به دنبال کمریسکترین و با نقدشوندگی بالاترین گزینه برای حفظ سرمایه و سودهای کوچک و سریع هستید، درهم بهترین انتخاب است. فروش آن در هر لحظه تقریباً امکانپذیر است.

· دینار عراق: یک قمار پرریسک است. ممکن است سودهای آنی داشته باشد، اما احتمال از دست دادن اصل سرمایه بسیار بالا است. فقط برای افراد بسیار حرفهای و حاضر به پذیرش ریسک بالا توصیه میشود.

چون قدرتمندترندب ترتیب بهترینن..1. یورو (EUR) - دومین ارز ذخیره جهانی، پشتوانه آن اقتصاد اتحادیه ارو ...

درسته اما درهم رو حتی اگر ایران نفروشم میتونم تو امارات استفاده کنم