2777
2789
عنوان

خانما و اقایون سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 110 پست

قبولیم به عنوان معلم سال دیگه

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

خب وقتی ناراحتیم حل شدن دلیل ناراحتیمون خوشحالمون میکنه😀

برخلاف بقیه که نوشتن پول فراوان و فلان...

اخه پول چه ربطی به دلیل فلان ناراحتی من داره.

ولی خب برای آرام شدن ذهنم و ناراحتیم با صبوری بهش میپردازم و باخودم بلند بلند حرف میزنم لازم باشه کلی فحش میدم تا تراپی میکنم ذهنمو. و خلاصه یجوری حل شه یا از دایره ذهنم کمرنگ شه. 😑

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم به شخصه وابستگی به مادیات ندارم ولی به جایی رسوندنمون که پول حرف اول رو میزنه و نمیشه منکرش ...

نمیشع منکرش کرد میدونم منم شاید الان پول داشتم زندگیم خیلی بهتر میبود

ولی خب خیلی چیزایی دیگ هستن ک با ارزش ترن همین ک میتونم با کسایی ک دوسشون داریم حرف بزنیم کمک کنیم بغلشون کنیم و...

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

پلی استیشن

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو_________ من پسرما دو ساعت نیای باهام حرف بزنی بعد یهو یادت بیوفته بری پروفایلمو ببینی بعد بگی عههههه شما آقا بودی من اگه میدونستم آقایی اصلا باهات صحبت نمیکردم آقامحمدطاهامون گفته با کسی صحبت نکنم 💅🏼💅🏼

خب وقتی ناراحتیم حل شدن دلیل ناراحتیمون خوشحالمون میکنه😀 برخلاف بقیه که نوشتن پول فراوان و فلان... ...

درسته ولی بعضیاشون برا حل شدن زمان میبرن تو اون زمان بچجوری خوشحال میشی مهمه

آخه خیلیا هستن بخاطرع مشکلات مالی ناراحتن

این خوبه ادم بتونه خودش حال خودشو خوب کنه

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

فقط گذرزمان حالموخوب میکنه

گذر زمان فقط کاری میکنه عادت کنیم ب اون ناراحتین