2777
2789
عنوان

سرویس نقره قشنگ تر یا سرویس بدل

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 42 پست
ابکاری چند در میاد؟

قربونت بخدا الان خبر ندارم من حدودا دوسال پیش یه گردنبد 14گرمی و یه دستبند 9 گرمی رو فکر کنم فکر کنم 300و خورده ایی گزفت هرچقدرم طلا گرون تر بشه ابکاری گرون تر میشه

خدایا راضیم به رضایت خیر و صلاحت رو برام مقدر کن 🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بعضی نقره ها سیاه میشن

و اینکه قطعا نقره ازطلا که بالاتر نیست طلا هم جرم میگیره و باید تمیز شه بعد مدتها نقره هم به همون صورت من مادرم یه انگشتر نقره داشت مال حدودا 60 سال پیش شاید باورت نشه دست تو وایتکس میکرد باهاش حتی تغییر رنگ میداد میومد میکشید رو پرز قالی مث ایینه صاف میشد

چندسال پیش اطراف حرم مشهد تنها پولمونو دادیم انگشتر سیاه شد و شکست پس کلاه سرمون گذاشتن ؟

اره عزیزم قطعااا نقره اگع سیاه شه که دیگه نقره نیست نهایتش یکم کدر بشع یا جرم بگیره بکشی رو فرش باز برق میزنه یا با سفید اب یا با خمیردندون من نقره دارم تجربه های شخصی من این بودع

قربونت بخدا الان خبر ندارم من حدودا دوسال پیش یه گردنبد 14گرمی و یه دستبند 9 گرمی رو فکر کنم فکر کن ...

عزیزم یه مشورتی میخوام ازت به نظرت من چیکار کنم؟؟

پول جمع کنم برم اون دستبند طلا واقعیش رو بخرم ولی خیلی سبک ترش که گرون در نیاد یا نقرش رو بخرم ابکاری کنم ؟؟؟

انگشترش رو دارم و ۱۸ عیار هست

عکس اش هم میفرستم اگه تایید کنه سایت

خیلی ساده هم هست دو طرف زنجیر ساده وسط اش علامت بینهایت

عزیزم یه مشورتی میخوام ازت به نظرت من چیکار کنم؟؟پول جمع کنم برم اون دستبند طلا واقع ...

ببین قربونت قطعاااا طلا ارزشش خیلی بالاتره هر زمان بخوای بفروشیش هر مغازه ایی ببری نقده و خیلی بیشتر از قیمت زمانی که خریدیش ازت میخرنش به نظر من مثلا اگه 10 میلیون داری و یه سرویس نقره برات میکنع و همون 10تومن یه زنجیر ناااازک طلا برات بکنه قطعا طلا بگیر اونم با این رشد شدید قیمت طلا من خودم نقره فروختم باهاش چند میلی طلای انلاین از صرافی انلاین خریدم بعدشم بین طلا و نقره نقره دوندگی بیشتری داره برای فروش در اینده باید مشتری خودشو بگردی تو دیوار پیدا کنی و طلا رو راحت میبری مغازه همون لحظه نقده

قربونت بخدا الان خبر ندارم من حدودا دوسال پیش یه گردنبد 14گرمی و یه دستبند 9 گرمی رو فکر کنم فکر کن ...

اگر نقره اب کاری طلا کنم ولی استفاده نکنم مثلا بزارم تو جعبه فقط عروسی ها دست کنم بازم رنگ اش میره؟

ببین قربونت قطعاااا طلا ارزشش خیلی بالاتره هر زمان بخوای بفروشیش هر مغازه ایی ببری نقده و خیلی بیشتر ...

توی سایت زده اینقدر ولی توی مغازه های شهرمون گرون تره

این عکسه که فرستادم مال دیجی کالا هست

عزیزم اصلا بدلیجات نخر یعنی واقعا پولتو دور میریزی ببین اگهوپوستت حساس باشه اذیت میشی رنگشم ثابت نیست زود سیاه میشن حتی شده ی تیکهد کوچیک نقره بخری بهتره ببین همیشم ازت میخرن رو پوستتم حساسیت ایحاد نمیکنه من خودم چند تا پابند بدل خریدم سریع سیاه میشن و جا میندازن اخرش رفتمدی نقره خریدم نه سیاه شده نه جا میندازه الانم بخوام بفروشم پول خودمو بهم میدن ولی بدلیجات فقط تا نو هست قشنگه

عزیزم اصلا بدلیجات نخر یعنی واقعا پولتو دور میریزی ببین اگهوپوستت حساس باشه اذیت میشی رنگش ...

باشه چشم عزیزم 😘

ممنون از راهنماییتون

یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"