ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نقره خیلی گرونه فروختنی ارزش انچنان نداره که فککنی سرمایست
من یه سری نقره داشتم چون خیلی خوشگل و زینتی بودن حدودا 4سال پیش گرفته بودم قشنگ فروختمش چند برابر قیمت اصلیش البته تو دیوار بدون واسطه نه که ببرم مغازه به قیمت نقره شکسته مفت برش کنن
خدایا راضیم به رضایت خیر و صلاحت رو برام مقدر کن 🤍
ابکاری سفید اوکیه اما ابکاری طلایی واقعیتش کدر میشه و له براقی روز اول نخواهد بود خود چند جایی که بردم گفتن باید سالی یکبار ابکاری. بشه اگه میخوای زردش کنی و همچنان درخشنده باشه این تجربه شخصی من بود
چرا نقره رو آبکاری سفید یا زرد می کنن؟ مگر مشکلی برایش پیش میاد؟
نه عزیزم مشکلی که اصلااا براش پیش نمیاد نقره تا صد سال بگذره نقرس حتی اگه یه ذره هم جرم اب بگیره مثل طلا خوبیش اینه نقره رو میتونی اینجوری که میگم جوری تمیز کنی که برقش چشماتو بگیره داخل یه ظرف بندازشون وروش جوش شیرین و سرکه بریز کف میکنه مثل ماه میدرخشع به شرط اینکه روش سنگ فیروزه یا سنگ قیمتی که نباشه اگه بود بپرس ببین با این ترکیب سنگش خراب نشه یه وقت این از این
و اینکه ابکاری طلا که میکنن بخاطر درخشش بیشتر و اینکه کپی طلا بشه ابکاری میتونه هم سفید باشه هم طلایی من ابکاری سفید کردم یه سرویسم رو هنوزم میدرخشع اما یه سری هارو که ابکاری طلایی کردم تقریبا بعد حدودا کمتر از یک سال رنگ طلاییش هی کمتر و کمتر میشد و به سفید نزدیک تر میشد که اون آقاهه ابکاری میکرد گفت طلایی رو نقره رو باید سالی یکبار تمدید کنی