2777
2789
عنوان

سرویس نقره قشنگ تر یا سرویس بدل

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نقره خیلی گرونه فروختنی ارزش انچنان نداره که فککنی سرمایست

من یه سری نقره داشتم چون خیلی خوشگل و زینتی بودن حدودا 4سال پیش گرفته بودم قشنگ فروختمش چند برابر قیمت اصلیش البته تو دیوار بدون واسطه نه که ببرم مغازه به قیمت نقره شکسته مفت برش کنن

خدایا راضیم به رضایت خیر و صلاحت رو برام مقدر کن 🤍

رنگ طلایش میره ؟؟قیمت اش چقدر؟

نه نمیره من که چندین ساله دارم تکون نخورده

قیمت دستم نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
رنگ طلایش میره ؟؟قیمت اش چقدر؟

ابکاری سفید اوکیه اما ابکاری طلایی واقعیتش کدر میشه و له براقی روز اول نخواهد بود خود چند جایی که بردم گفتن باید سالی یکبار ابکاری. بشه اگه میخوای زردش کنی و همچنان درخشنده باشه این تجربه شخصی من بود

من یه سری نقره داشتم چون خیلی خوشگل و زینتی بودن حدودا 4سال پیش گرفته بودم قشنگ فروختمش چند برابر قی ...

نقره پوست رو سیاه می کنه؟

یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"

نه عزیزم نقره اصلا سیاه نمیکنه یا حداقلش من ندیدم و نشنیدم اما بدلی چرا

چرا نقره رو آبکاری سفید یا زرد می کنن؟ مگر مشکلی برایش پیش میاد؟

یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"

نه نمیره من که چندین ساله دارم تکون نخورده قیمت دستم نیست

باید از طلا فروشی بخرم ؟؟

من میخواستم یه طلایب بخرم دستبند بود علامت بینهایت

زمانی که طلا گرمی ۷ و ۶ اینا بود نخریدم

الان چند برابر شد نمیتونم بخرم

میخوام همین که شما میگید رو بخرم

باید کجا برم ؟

بعد دستم مثلا بشورم اب بره روش از بین نمیره ؟

باید از طلا فروشی بخرم ؟؟من میخواستم یه طلایب بخرم دستبند بود علامت بینهایت زمانی که ...

من خودم از نقره فروشی خریدم کاراش نقره بود با ابکاری طلا منتها اگر جایی دیدی مثلا اون چیز که میخوای نقره هست ابکاری نیست برات انجام میدن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ابکاری سفید اوکیه اما ابکاری طلایی واقعیتش کدر میشه و له براقی روز اول نخواهد بود خود چند جایی که بر ...

چرا نقره رو آبکاری می کنن؟

چرا نقره رو آبکاری سفید یا زرد می کنن؟ مگر مشکلی برایش پیش میاد؟

نه عزیزم مشکلی که اصلااا براش پیش نمیاد نقره تا صد سال بگذره نقرس حتی اگه یه ذره هم جرم اب بگیره مثل طلا خوبیش اینه نقره رو میتونی اینجوری که میگم جوری تمیز کنی که برقش چشماتو بگیره داخل یه ظرف بندازشون وروش جوش شیرین و سرکه بریز کف میکنه مثل ماه میدرخشع به شرط اینکه روش سنگ فیروزه یا سنگ قیمتی که نباشه اگه بود بپرس ببین با این ترکیب سنگش خراب نشه یه وقت این از این

و اینکه ابکاری طلا که میکنن بخاطر درخشش بیشتر و اینکه کپی طلا بشه ابکاری میتونه هم سفید باشه هم طلایی من ابکاری سفید کردم یه سرویسم رو هنوزم میدرخشع اما یه سری هارو که ابکاری طلایی کردم تقریبا بعد حدودا کمتر از یک سال رنگ طلاییش هی کمتر و کمتر میشد و به سفید نزدیک تر میشد که اون آقاهه ابکاری میکرد گفت طلایی رو نقره رو باید سالی یکبار تمدید کنی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 50 دقیقه پیش
2791
2779
2792