2777
2789
عنوان

سرویس نقره قشنگ تر یا سرویس بدل

400 بازدید | 42 پست

نظرتون با دلیل بگید ممنون میشم

برا پوست حساس کدوم بهتره

یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"

قطعا نقره هم ارزش دارع در آینده بخوای بفروشیش هم به پوستت اسیل نمیزنه رنگش ثابته مدت ها و سال ها استفاده کنی بدون سیاه شدن و زنگ زدن فقط نقره گرون تره طی چند روز اخیر هم گرون تر شده فکر کنم گرمی 300شده نقره خام با اجرت تا گرمی 500 و خورده ایی هم مغازه ها میفروشن

خدایا راضیم به رضایت خیر و صلاحت رو برام مقدر کن 🤍

نقره با ابکاری طلا بهتره هم قشنگه هم با طلا فرق نداره هم سرمایه است

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نقره

دلیل که بیشتر سلیقست دیگه سلیقه هر فردی متفاوته،

سرویس های خاص و خوشگلی نقره داره یک سری پیج ها رو تو اینستا دنبال میکنم با نقره گردنبند درست میکنن و اینا خیلی شیک و قشنگن

منم بگم نقره یا کافیه؟

😂😂😂

یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"

بدل اگه طلاروس باشه خیلی شبیه طلاست ولی حساسیت میدی، اگه ژوپینگ باشه با شوینده و عرق و ... رنگش میره ...

از رنگ و رو میفته مخصوصا یکم عرق بدنت تند باشه یا اسیدی باشه یا عطر و شوینده بهش بخوره

خدایا راضیم به رضایت خیر و صلاحت رو برام مقدر کن 🤍

نقره با ابکاری طلا بهتره هم قشنگه هم با طلا فرق نداره هم سرمایه است

ابکاری طلا گرمی چند در میاد؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 50 دقیقه پیش
2791
2779
2792