2777
2789
عنوان

دعوا یلدایی

393 بازدید | 26 پست

اولین یلداییمه.چون راه دور فقط شوهرم میخواست بیاد ک شبم بمونه .باباش میوه خرید داد بیاره.مادرشوهر عنترم مثل اینکه گفت چرا میخواد میوه ببره اونا میوهاشونو کنده بودن بما ندادن.اینو من پشت خط بودم شنیدم.منم روانی شدم.زنگ زدم پدرشوهرم گفتم مگه ما نخوردایم.اصن کی گفت میوه بدین ک مامان این حرفو میزنه.خلاصه دعوا شد.شما جای من بودین چیکار میکردین؟اولین توهینش نیست.سر این یکی دیگه طاقت نیاوردم .زنگ زدم بفهمن من خر نیستم هرچی بارم کنن.با شوهرمم دعوا کردم.فردا نمیاد خونمون.چقد عقد دوران عنیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوچی این اینا

نو که میاد به بازار کهنه میشه پشت خطی    میشه تماس بی پاسخ   میشه عه  مگه زنگ زدی؟؟؟میشه الان جایم خودم زنگ میزنم  میشه مشترک مورد نظر شما دستگاهش خاموشه  ولی خودش بدجور روشنه !!!😔😔   زندگیم فدای لبخند های پسرم 😁😁 پسرم به امید روزی زنده ام  که بزرگشی و پشتم باشی   عزیز دلم  😘😘😘
اگه شخصیت داشتن باید خانوادگی هدیه و میوه و اجیل میاوردن ولی کو شخصیت

دقیقا.اصلا ندارن.دنیا خوبی کردم ندیدن.امشب زنگ زدم جیگرم حال اومد.هی باباش میگفت ن تو اشتباه شنیدی این نگفت

کار شما هم خوب نبود

چکار به دعوای اونا داشتی

به شوهرت زنگ میزدی میگفتی ما میوه زیاد داریم لازم نداریم

خودشون میفهميدن

خاطره ی بدی هم از شب یلدا برات درست نمیشد

بسیار اشتباه کردی شما،ادم هر حرفی رو که سریع برنمیگردونه، الان بنظرت اوضاع رو بهتر کردی قشقرق به پا ...

اینقد برنگردوندم که الان ترکیدم.خوب کردم.راضیم.باید بفهمن باید بمن احترام بذارن

2790
2778
2791
2779
2792