2777
2789
عنوان

آزلادرم

211916 بازدید | 37 پست

سلام من چند شبه از آزلادرم(آزلائیک اسید) برای آکنه استفاده میکنم.ولی وقتی کرمو استفاده میکنم برای پوستم سوزش داره نمیدونم طبیعیه یا نه چیکار کنم؟کسی تا حالا استفاده کرده؟

من چند سال پیش استفاده کردم اصلا سوزش نداشت مراقب باش پوستت حساس نباشه بهش

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
من چند سال پیش استفاده کردم اصلا سوزش نداشت مراقب باش پوستت حساس نباشه بهش

سلام دوست عزیز

گفته بودین چند سال پیش ازلاییک اسید برا جوشاتون استفاده کردین.به کل صورتتون میزدین یا فقط روی جوشا.ممنون میشم جواب بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست عزیز گفته بودین چند سال پیش ازلاییک اسید برا جوشاتون استفاده کردین.به کل صورتتون میزدین ی ...

سلام عزیزم فقط روی جوشا و جای جوش ها بقیه صورت لازم نیست . 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
سلام عزیزم فقط روی جوشا و جای جوش ها بقیه صورت لازم نیست . 

من امشب رو جوش و جا جوشا زدم.اما صورتم کمی سوز میده.اما الان بهتره.شما که استفاده کردین.نتیجه ش چطور بود.دکتر به من لایه بردار کترل هم داده

من امشب رو جوش و جا جوشا زدم.اما صورتم کمی سوز میده.اما الان بهتره.شما که استفاده کردین.نتیجه ش چطور ...

خیلی خوب بود واقعا تاثیر داشت ولی برا من سوز نداشت . حالا واسه جوشات سدر و سرکه رو قاطی کن روزی یه ساعت بذار معجزه میکنه 

واسه صورت؟ آخه من به بدن میزنم به نظرت جواب میده

نمیدونم ب خدا من برا صورت گرفتم

خیلی خوب بود واقعا تاثیر داشت ولی برا من سوز نداشت . حالا واسه جوشات سدر و سرکه رو قاطی کن روزی یه س ...

سلام میشه بفرمایید موقتی خوب میشه یا ماندگاره؟ چون بعضی داروها بعد استفاده اثرشون میره...

تو فشن زندگی من یه مدل دردم...  
من امشب رو جوش و جا جوشا زدم.اما صورتم کمی سوز میده.اما الان بهتره.شما که استفاده کردین.نتیجه ش چطور ...

احتمالا حساسیت داشتی،چون دکتر به من داد گفت یک شب درمیون بزن اگه قرمز نشد صورتت و حساسیت نداستی هرشب بزن

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز