2777
2789
عنوان

مهمونی شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1925 بازدید | 70 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی باهاتون هماهنگ نکرده بودن قرعه کشی نشستن کردن اصلا باید بپرسن شما امثال شرکت میکنید و یا بگن سالهای قبل شماها بودید

و اینکه از قدیم رسم بود شب یلدا خونه برگترها برن چه مادرشوهر زرنگ و چتربازی مادربزرگ پدربزرگهام سالهاس فوت شدن مجرد بودیم یلداها خونشون بودیم ازدواج کردیم اوایل خونه پدر مادرامون میرفتیم این چندسال اخیر یه خواهر بیشرف دارم هی تفرقه انداخت الان یلدا دیگه خونه خانوادم نمیرم مادرشوهرم اینا هم هرسال خونه مادرشوهرش اینا میرفتن دیگه مادربزرگ شوهرم فوت شد اونجا هم دیگه نمیریم

ولی صدسال چه خانواده خودم چه خانواده شوهرم با اینکه بیشعور هستن چنین کاری نمیکنن

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

مائم تنهاییم 😁بزور بابامو راضی کردیم😂

بهتر بسیااااار کار خوبی کردین.....من تصمیم داشتم دعوت کنم پشیمون شدم راااااحت میشینیم خونمون از خودمون پذیرایی میکنیم و فیلم میبینیم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خب چه اشکالی داره سالی یبار بیان مهمانت بشن؟یه کم میوه شیرینی بخر و تخمه ،و فوقش دوتا مرغ کوچیک واسه ...

وا چرا باید هر سال خونه یه خانواده باشه!

ما هر سال خونه مامانجونم جمع میشیم همه چیز هم دونگی

فکنم اسی رفت همه رو به رگبار ببنده امیدوارم موفق بشه صدتا صلوات نذر🤣🤣🤣

سلام بچه هاباگوشی خودم سایت برام بالا نمیاد همسرمو فزستادم پیش مادرش گفتم اگه حرف شب یلدا رو زدن بگو ماجایی دعوتیم رفته گفته فعلا که ساکتن