2777
2789
عنوان

مهمونی شب یلدا

1925 بازدید | 70 پست

تو تاپیکای قبل گفتم مادرشوهرم اینا قرعه کشی کردن که شب یلدا برن خونه کی اسم ما دراومد دوسه ساله پیش ماهستن. تو گروه خانوادگیشون هم فیلم قرعه کشی گذاشتن همشونم گفتن باشه میایم بدون اینکه ازما نظر بپرسن من وهمسرم هیچی نگفتیم و اوکی ندادیم اصلا کاملا ساکت بودیم الان میدونم مادرشوهرم ازفرداشب میخاد خودش بیاد خونه ما که بقیه بچه هاشم بیان من اصلا امادگیشو ندارم ونمیخام مهمونی بگیرم چجوری وقتی اومد خونمون بپیچونم که بچه هاش یکی یکی پیداشون نشه بیان. یااگه اومدن اصلا تدارک یلدایی ببینم یانه راهنمایی کنین چجوری برخورد کنم

واقعا یعنی چند ساله میگن قرعه کشی کنیم و میان خونه شما؟!

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو بزن مریضی

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.