2777
2789
عنوان

شوهر وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 6728 بازدید | 174 پست
خیلی اشتباه کردی سر بچه هات ناپدری آوردی!! مردا اعصاب بچه های خودشونو ندارن چه برسه اعصاب بچه یکی دی ...

اینم اینجوریه بیرون با همه بگو بخند و هرهر کرکر تو خونه میرسه زهر ماره انگاری خونه خوابگاهشه کل روز بخوابه و همه دست به بغل بی حرکت واستیم تا این بخوابه میدونی کارم نمیکنه ۹ میره تا یک بعدم همش دیگه میاد خوابه کل روز کل شب ما باید ساکت باشیم ک این اعصاب نداره دیگه گفتم بهص اعصاب نداری برو دکتر اعصابتو درست کن بچه رو چیکار داری نمیتونم قفل زنجیر کنم به چسبم به دهنش بزنم کل روز رو که یک ساعت باشه دوساعت باشه ادم ساوت میکنه بچه رو ولی از ۱ میاد میخابه تا ۱۱ شب باز ۲ اینا میخوابه تا ۹ صبح که بره همش خواب مگه میشه این همه ساعت بچه همش تواتاق باشه حرفم نزنه صداشم دز نیاد مگر دیگه اون بچه مشول داشته باشه که بشینه وگرنه بچه سالم همش میدوعه شلوغ میکنه صدا در میاره دیگه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

به حرف بقیه هم توجه نکن که سرزنشت میکنن بخاطر بچه دار شدن و ازدواج مجدد و این حرفا، کاریه که شده و نباید خودتو سرزنش کنی، اتفاقا من متوجه شدم با شرایط بدی که داری ولی تا اینجا خیلی خوب پیش اومدی من خودم اگه جای تو بودم تا حالا افسرده و داغون شده بودم ولی شما معلومه تونستی روحیه ات رو حفظ کنی و بهت تبریک میگم همینطوری ادامه بده و خودتو نباز و بخاطر بچه هات تحمل کن تا زمانیکه این مرد رو از زندگیت بندازی بیرون

فقط به فکر خودت و بچه هات باش، اگر هم خواستی بچه ات رو به مادرشوهرت بدی با مهریه معاوضه کن،این چه شک ...

دیقا بهش میگم میخام چیکارت کنم خب ادم ازدواج میکنه که یکم اوضاع براش بهتر بشه نه بدتر دیگه مطمعنم جاش برسه راضیه مهریه رو ببخشم و بچه رو خودم بردارم اینحوری قبول کنه خوبه چون ادمی نیست پول بخواد بده برای مهریه به جونش وصله تو این مدت زندگی هزار تومن به من نداده که هیچ اگرم داده آمار هزار تومنشو هم گرفته ازم که چیکار کردم نکردم حالا خودم درامد داشتم نمیدونستم روزی چقد دارم خرج میکنم هر ماه هر چی میخاستم میخریدم حالا باید از این اجازه بگیرم که یه خوراکی بخرم دست بچه ام بدم

به حرف بقیه هم توجه نکن که سرزنشت میکنن بخاطر بچه دار شدن و ازدواج مجدد و این حرفا، کاریه که شده و ن ...

خواب به چشمم نرفت از ساعت ۱۲ ک این کارو کرده انقد فکرم بهم ریخته که هنوز خوابم نمیبره

ابجی سلام اشتباه کردی بعد طلاق با این عوضی ازدواج کردی و اشتباه دوست اینه باز بچه هات کوچک بودن مجد ...

میدونم الانم دیگه باید درستش کنم اشتباه خودمو همش میگم کاش دستم میشکست امضا نمیکردم ازدواج کنم با این ادم کاش قطع شده بود دستم

اینم اینجوریه بیرون با همه بگو بخند و هرهر کرکر تو خونه میرسه زهر ماره انگاری خونه خوابگاهشه کل روز ...

تو ک دیگه بارداری.. بزار پدر بشه درکش بالاتر میره.. و حس تورو نسبت ب بچت درک میکنه.. چقدر توو شرایط سختی هسی.. ولی من اگه روزی طلاق بگیرم هیچوقت سر بچم ناپدری نمیارم.. اگه شوهرم بخاد بچه رو برداره ب شرطی میدم بهش ک پیش خونوادش نبره چون توو سری خورش میکنن و حسادت این یه الف بچه رو زیادی میکنن و دشمن جونشن.. و هر زمان ک خواست ازدواج کنه نامادری بالا سرش نیاره.. ب خودم پسش بده.. واقعا از همه چی خستم دلم میخاد تنها باشم و یا با دخترم تنهایی زندگی کنم... اصن اعصاب و حوصله هیچ خری رو ندارم..

کاش یه چاره آیی کنی برا اون دو تا طفل معصوم 😥والله بچه من که بچه تنی باباشه بازم باباش خیلی کم حوصلشو داره مخصوصا شبا ...اون که دیگه طفل معصوما از نعمت پدر محرومم خدا کمکشون کنه

وااااای اسی توکه دوتا بچه کوچک داشتی سومی برای چیت بود چهارسال صبرمیکردی از دادو هوارش نترس بچه هاتو ...

این دفعه اگه اینجوری قشقرق راه بندازه به مادرم اینا میگم تهش میخاد جدا شه دیگه من هر چی به خانوادم نمیگم ک قصه نخورن ولی نه اینم سواستفاده میکنه از موقعیت بزار هر چی میشه بشه مرگ و شیون یه بار حداقل یاد میگیره حد خودشو بدونه ننه باباش نیستم ک مشت ب در دیوار بکوبه لیوان پرت کنه بگم باشه هر چی تو میگی لیوان شکست بهش گفتم اسکل فکر نکن لیوان بشکنی میترسم هر چی بگی انجام میدم گفتم برو بقیه لیوانا رو هم بشکن فردا خاستی چایی بخوری با قابلنه برات چایی میارم تا بری بهتر از اون لیوانی ک شکستی رو بخری بزاری تو خونه انقد بدم میاد موقع ناراحتی لوازم خونه رو خراب کنه کسی خیلی بدم میاد از این کار

تو ک دیگه بارداری.. بزار پدر بشه درکش بالاتر میره.. و حس تورو نسبت ب بچت درک میکنه.. چقدر توو شرایط ...

منم حوصله هیچی و عیچکی رو ندارم فقط میخام ارامش داشته باشم با بچه هام راضی ام هیچی نداشته باشم ولی با بچه هام ارامش داشته باشم

فقط دلم واسه اون دوتا طفل معصوم کباب شد که تاوان اشتباهات پدرو مادر رو باید پس بدن

پدر عوضیشون ولشون کرد رفت دنبال هرزگی و لات لوت بازی رفیق بازی ک اینا ب این روز افتادن حالا حتی نیومدهدیه بار ببینه شون از حالشون خبر بگیره