2777
2789
عنوان

شوهر وحشی

6637 بازدید | 174 پست

من دوتا بچه دارم از ازدواج قبلم الانم ازدواج کردم چند وقته یه ماه دیگه بچم دنیا میاد بعد از اول قبول کرد که بچه هام با من هستن .حالا همش بدرفتاری میکنه با بچه هام یک سره داد میکشه سرشون یه جوری رفتار میکنه که اگه خودم بچه رو دعوا نکنم بلند میشه میزنه بچه رو اونم بچه ۲ ساله و بچه ۴ ساله رو انگار یتیم گیر اورده .دیشب بچه ام یهو تو خواب ترسید پاشد گریه کرد عوضی بیدار شده داد میکشه به بچم میگه ح روم زاده به متم داد میزد که بزن دهنش بندازش بیرون از خواب پریدم فلان .امشبم اومد خونه با قیافه گرفان که دهن بچه هارو ببند بخوابم خوابم میاد گرفت خوابید از ساعت ۷ تا ۱۱ شب بچه ها هم یک ساعتی خوابیدن بعد آخر شب بیدارش کردم چایی و شام بخوره باز بخوابه بچه ها دیگه خوابشون نمیبرد چون ما بیدار بودیم اونان نخوابیدن تو رخت خواب ولو شده بودن با هم میخنیدن اونم خیلی آروم یهو وحشی شد پاشد سر من داد کشید که لهت میکنم بچه هاتو بخوابون اعصاب نمونده برام و چرت پرت میگفت گفتم چیکار کنم وقتی نمیخابه همش بخاطریکه دوسشون نداری کتکشون بزنم یا دعواشون کنم گفتم یکم رو اعصابت کار کن یکسره نمیتونن بدون صدا باشن که وحشی شد داد کشید دیگه نفهمیدم چیا داشت میگفت بچه هارو بردم توی اتاق که اگه باز سرصدا کردن صداشون رو نشنوه لیوان برداشت پرت کرد سمت اتاق زد به دیوار ریز ریز شد اعصابم از دیتش خیلی خورده هیچ منطقی حالیش نمیشه فقط حرف خودشو میفهمه وای به وقتی که یه کلمه جوابشو حتی با زبون خوش بخوای بدی داد بیداد میکنه که کل کوچه هم صدا نحسشو بشنون که این عجب خریه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب چرا ازش بچه دارشدی وقتی اینجوری بود

گناه دارن طفلکیها سنشون خیلی کمه

حامله نمیشدی ولش میکردی بیشعوررو

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

همش بهش میگم اینا بچه خودت نیستن اینجوری رفتار میکنی بچه خودت دنیا بیاد با اونم اینجوری برخورد میکنی یا نه اون از خودته دوسش داری برات عزیزه مادرش یادش داده به زور منو محبور کنه مهریه مو ببخشم و طلاق بگیره از من بچه رو هم ببره بده برای مامانش کلا موندم از دستش خانوادمم طفلی ها فکر میکنن ما چقدر خوب داریم با هم زندگی میکنیم بابام سنش بالاست شاید یک سال دیکه باشه یا نباشه نمیخام آخر عمری برا من ناراحتی بکشن که زندگیش خوب پیش نمیره این عوضی ام با خانوادش هر جور میتونه منو تحقیر میکنه و کوچیکم میکنه بهم میگه اگه دنیا بیاد بچه و بردارم ببرم هیچ کاری نمیتونی بکنی یفنی انقد نفرت و حس بد به ادم میده که ادم بیزار بشه بگه گور خودت و بچه ات وردار و برو رنگتم دیگه نبینیم اخه ادم انقد سنگدل میشه به یه بچه که پدر رو سرش نیست و داره تو رو بابا صدا میزنه اینجوری رفتار میکنی

من ی بچه هشت ی چهارساله دارم وقتی باهم بازی میکنن سروصدامیدن شوهرم عصبی میشه میگه ساکتشون کن یا دعواشون میکنه

دیگه مردا حوصله سروصدا و شلوغی ندارن میخوان توخونه توآرامش باشن وقتی حالش خوبه باهاش حرف بزن بگو بچه ان یکم آرومترباش عصبانیت باعث میشه اونام یادبگیرن وچیزی پرت بکنن بعدبچهاروبیشتربفرست تواتاق بازی کنن کمترسروصداشون بیاد

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

وای دقیقا شوهر منه که تا یه کلمه بهش میگی چنان داد و هوار راه میندازه کل عالم بفهمن . استارتر خدا به دادت برسه درک میکنم دقیقا اخلاقای شوهر منو داره . من واقعا با دو تا دخترم سخت میگذره چه برسه به تو که بچه ها از خودش نیستن

چقدسختهههه،خدابهتون کمک کنه عزیزم،شایدبچه خودشم بیادمعنی بچه روبفهمه دلش نرم بشه

با مادر عوضیش نقشه کشیده همیتجوری با سلیطه گری و دعوا و جار جنجال منو بترسونه بچه رو بگیره ببره برای مادرش که دلش دختر میخاد اون بزرگ کنه بچه ی منو منم با تهدید کتک و اینجور چیزا از سر وا کنه فقط میگم نیاد روزی که آه این داد ها و ترس هایی که به بچه هام میده گردنشونو بگیره