2777
2789
عنوان

شوهر وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 6775 بازدید | 174 پست
نمیزاره پیام بده بهش میگه حتما هنوز دلت پیششه فلانه و توقع داره بچه رو بدم ب خانوادم اونا ببرن بدن ب ...

بگو اگه هنوز دلم پیش اون بود که تو رو تحمل نمیکردم میموندم همونو تحمل میکردم بچه ها بابای خودشون رو سرشون بود و لااقل این مشکل رو نداشتم

دیقا اتقد بدجتسه مادرش که گفته بگو خانواده زنت برا بچه سبسمونی بخرن نزاشتن این دوتا لباس برا بچه خود ...

بگو بابای من پول نداره، اصلا هم خجالت نکش ، سرتو بالا نگه دار اینو بگو....اصلا هم عیب نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی وقتی بعد از ظهر میاد یکی دوساعت بچه هاتو ببر پارک یا تو گوشی بده کارتون ببینن هفته دوبار بده مامانت چند ساعت تنها باش باهاش ببین عوض میشه نکبت یکم رنگ انگشتی خمیر بازی بخر بده بازی کنن گناه دارن طفلیا

اسی من قبلا هم توی تاپیک هات بودم

فقط میگم خدا بهت کمک کنه که بتونی بهترین تصمیم رو بگیری

فقط لطفا اگر جدا شدی دیگه ازدواج نکن بشین پای بچه هات و اونا رو با آرامش بزرگ کن

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

اسی وقتی بعد از ظهر میاد یکی دوساعت بچه هاتو ببر پارک یا تو گوشی بده کارتون ببینن هفته دوبار بده مام ...

میدم بهشون گوشی داد میزنه که بچه رو چه به گوشی و نده بهشون خونه مادرمم میزارم دیگه نمیره دنبالشون اونام خسته میشن بابام با ۷۰ سال سن باید برداره بچه هارو بیاره برام حتی زحمت نمیکشه بره دنبالشون یه بار بچه رو بردن جای کارش که با باباش شریکه بهش بدن سر ظهری که بیاره خونه باباش بهش گفته بوده به توچه بچه های دختره رو ببری بیاری حمالشون نیستی که منم بخوام برم دنبالشون پول نمیده بهم هزار تومن که برم بیام میگه مادرت اینا بیان ببرن خودشونم بیارن توی همه چی بهانه میاره

وقتی اونا نخریدن مجبوره خودش بخره نگران نباش

کلا رفتیم ۳ دست لباس و یه پتو حوله و مای بیبی و چیزای ضروری ک اول بیمارستان لازمه رو خریدیم اونم نصفشو باز خودم دادم مادرش فهمیده بوده والا اگر رو داشت میومد منو جر واجر میکرد ک چرا پولا پسرشو خرج کردم اصلا انگشتم عسل کنم بدم بهشون باز با من دشمنن منم دیگه گفتم هیچی نمیخرم برا بچه تا خانوادش هی نگن چرا رفتی چیزی خریدی

بگو بابای من پول نداره، اصلا هم خجالت نکش ، سرتو بالا نگه دار اینو بگو....اصلا هم عیب نیست

پول نداره نیست خب اونا یبار میدن برا بچه اول بچه های بعدی رو دیگه طلا هدیه میدن برای اینم هنوز دنیا نیومده پول گوشواره دادن بهم که خودم بخرم برا بچه ولی حالا خانواده خودش و خودش مونده واسه پول بیمارستان هنوز ک کجا ببره بیملرستان که پول کم تر بگیرن یه انگشترم برا من که زنشم نخریده یه تیکه وسیله خونه نخریده همه رو من اوردم حالا هنوز دوقورت نیم باقیه که سیسمونی چرا نو نخریدم منم بهش گفتم هر وقت خانواده تو برا بچه طلا یا چیز با ارزشی هدیه دادن توقع سیسمونی داشته باش