2777
2789
عنوان

شوهر وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 174 پست
خدا نجاتت بده عزیزم ، این نفهم کقبول کرده بچه هات چرا داره اینجوری میکندیدی زیاد فشار میاره جداشو فق ...

از بس میره مادرش گوششو پر میکنه مثلا تو عقد نامه نوشتیم ک قلول کرده بچه ها با من هستن مادرش گفته بهش چرا قبول کردی و برو زنتو مجبور کن در مقابل مهریه رو ببخشه و اینا همش گوش اینو پر میکنه چون هر ردز میره خونه شون هر چی ام میگم نرو باز میره و همش به این میگن ک زنت تو رو دعا خور کرده و از این ازاجیف مغز اینو شست شو میکنن اوایل اینجوری نبود اصلا میگفت فقط چون بچه هاتو دیدم خودت نگه میداری و پشتشون هستی ازت خوشم اومده عاشقت شدم الان ولی بچه هام معضلش شون به نظرم که خود مادرش اینو دعا خور کرده تا من

مشکل تو همینه دیگه .فکر میکنی مشکل بچهات نیستنخودت دست و بال خودتو با بچه میبندی . مثلا اگه الان حام ...

جدا شدن یه کاغذه پاره کنم بره ولی این چه زنش باشم چه نباشم ول کن من نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۴ سال سه بار از کجات در اوردی دیگه دو سال و نیم از تولد بچه دومم گذشته اون یکی ام ۴ سال دقیق نیست عی ...

خوب برا اون مهم نیست معظل تو چیه، معظل اون بچه هاته ، مشکل تو هم اونه و معظلش..... خوب میخای به زور بچه ها رو نگه داری اذیتشون کنه که شاید با این حربه بتونی درستش کنی؟

مشکل تو همینه دیگه .فکر میکنی مشکل بچهات نیستنخودت دست و بال خودتو با بچه میبندی . مثلا اگه الان حام ...

این اواخر اینجوری شده رفتاراش اول خوب بود حالا چرا رنگ عوض کرده نمیدونم

خوب برا اون مهم نیست معظل تو چیه، معظل اون بچه هاته ، مشکل تو هم اونه و معظلش..... خوب میخای به زور ...

بفکر درست کردنش نیستم من میگم ک اگر دوباره بخاد قشقرق بکنه ب خانوادم میگم بیاد باهاش حرف بزنن من ک از بچه هام نمیگذرم بخاطر اون

اخه برا چی با دوتا بچه باز ازدواج میکنین بعد سریع یه بچه دیگه از اونم حامله شدی چرا وقتی مادر میشین ...

اجبار

دنیا دو روزه سعی کنید به هم محبت کنید و رعایت حال همو کنید سعی کنید پل باشید نه پل خراب کن ....شاید فردایی نباشد مهربون باشید و انسان .

چطور ول کن ات نیست؟ یعنی عاشق خودتو میخادت ولی بدون بچه هات؟

اره میگه بچه هات نباشن با هم زندگی کنیم همین الانم داره زندگی میکنه ولی سعی میکنه منو تحقیر کنه دیگه که کوتاه بیام و راضی بشم ولی خب عشق اون به دردم نمیخوره میحام چیکارش وقتی بچه هام نباشن و افسردگی بگیرم و همش فکرم جای اونا باشه

بفکر درست کردنش نیستم من میگم ک اگر دوباره بخاد قشقرق بکنه ب خانوادم میگم بیاد باهاش حرف بزنن من ک ا ...

خدا به خودتو بچه هات رحم کنه ادم بشه

بیچاره بچه ها

دنیا دو روزه سعی کنید به هم محبت کنید و رعایت حال همو کنید سعی کنید پل باشید نه پل خراب کن ....شاید فردایی نباشد مهربون باشید و انسان .

زنده ی گم و گوره معلوم نیست کجاست اصلا قم خویشاشم پرسیدم ادرسشو نمیگن که یه وقت برای مهریه و نفقه نر ...

دقیقا همینطوره، چون دیدن بی کسن این کارو میکنه....بگو یعنی تو یه ذره عاطفه نداری وجدان هم نداری سری بزنی به بچه هات ،چطور دلت میاد

دقیقا همینطوره، چون دیدن بی کسن این کارو میکنه....بگو یعنی تو یه ذره عاطفه نداری وجدان هم نداری سری ...

نمیزاره پیام بده بهش میگه حتما هنوز دلت پیششه فلانه و توقع داره بچه رو بدم ب خانوادم اونا ببرن بدن به باباهه و من هیچ جوره با بچه هام در ارتباط نباشم

اره میگه بچه هات نباشن با هم زندگی کنیم همین الانم داره زندگی میکنه ولی سعی میکنه منو تحقیر کنه دیگه ...

بگو از اول شرایط منو میدونستی الان گوه زیادی نخور،بهش بگو به اندازه کافی بچه دارم خیلی زر زدی بچه ات رو میندازم سر خودتو مامانت میرم تا جفتتون پاره بشید بزرگش کنید ،شما زحمتشو بکشید منم خوب بالاخره دادگاه حق میده ببینمش ،میام میبینم ،اگه این مامانش پشتش نبود ساکت میشد چون با یه بچه کوچیک نمیدونست چکار کنه ،بهش بگو حالا ببر بده مامانت شیرش بده وقتی دنیا اومد.....به نظرم اگه تنها راه ات جدایی است تا بچه به دنیا اومد بهش بده نه وقتی خوب گذاشتن سختیاشو تو بکشی وابسته اش هم بشی

دقیقا همینطوره، چون دیدن بی کسن این کارو میکنه....بگو یعنی تو یه ذره عاطفه نداری وجدان هم نداری سری ...

همه مردا یر مهریه و این چیزا باشه همینن توقع دارن زن بعد طلاق بدون هزار تومن پول جدا بشه و با نون خشک بچه هارو بزرگ کنه و مهریه هم نخاد و خفت و خاری بکشه و یه وقتن ازدواجم نکنه و فقط بشینه بچه داری بکنه اونام برن دنبال زندگی و کیف و کوک شون

بگو از اول شرایط منو میدونستی الان گوه زیادی نخور،بهش بگو به اندازه کافی بچه دارم خیلی زر زدی بچه ات ...

دیقا اتقد بدجتسه مادرش که گفته بگو خانواده زنت برا بچه سبسمونی بخرن نزاشتن این دوتا لباس برا بچه خودش بخره یه باوا به پا کردن ک پدر مادر دختره باید بخرن فلان بعد تازه گفته اینا بدسلیقه ان خودم برم بخرم کینه مار دارن انگاری