2777
2789
عنوان

شوهر وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 174 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یه دقیقه حامله نشو ببینیم چه غلطی داری میکنی تو چهارسال سه بار حامله شدی معلومه عقل نداری خدا کمکت ک ...

۴ سال سه بار از کجات در اوردی دیگه دو سال و نیم از تولد بچه دومم گذشته اون یکی ام ۴ سال دقیق نیست عید میشه ۵ تمام مهد کودکی میشه توی ۷ سال بوده نه ۴ سال حالا حوصله نداشتم ماه و سال بنویسم اینجا ریز ب ریز بعدم بحث حامله شدن نشدن من نیست که معضل من این مرده نه بچه هام که

بالای خودشون فوت کرده؟ اگه زنده اس یه مدت بذار پیش اون تا این وحشی به آرزو اش برسه ،آروم که شد بیارش ...

این وحشی اگر یه بار براش ارزش بزاری کاری ک میخاد سر خم کنی بگی چشم بعد بچه میاد میگه حالا مهریه ببخش بعد اونم هزار تا چیز تحقیر امیز دیگه همین اول ترمزشو بکشم بهتره تا این که همه چیمو از دست بدم اونم بحاطر یه مردی که چشم دیدن بچه هامو نداره

۴ سال سه بار از کجات در اوردی دیگه دو سال و نیم از تولد بچه دومم گذشته اون یکی ام ۴ سال دقیق نیست عی ...

مشکل تو همینه دیگه .فکر میکنی مشکل بچهات نیستن

خودت دست و بال خودتو با بچه میبندی . مثلا اگه الان حامله نبودی راحتتر از این وحشی جدا نمیشدی؟

خدا نجاتت بده عزیزم ، این نفهم کقبول کرده بچه هات چرا داره اینجوری میکن

دیدی زیاد فشار میاره جداشو فقط اون طفل معصوم هارو نجات بده ، توروخدا کتکشون نزن اونا با خواست خودشون به این دنیا نیومدن

انشاءالله با به دنیا اومدن دخترت خدا روی خوش زندگی رو بهت نشون بده

ذکر یا ودود موقعی که همسرت میاد بگو بخون تو صورتش فوت کن

توکلت به خدا باشه خودش نجاتتون میده🥲

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر

ببین چون بدش میاد از بچه های تو اینجور میکنه، وگرنه آدم وقتی یه بچه رو دوست داره ،مثلا بچه خودش یا بچه خواهر برادرش یا فامیلش وقتی سر و صدا میکنه و حرف میزنه اونم براش شیرینه ،ولی وقتی یه نفر به یه بچه احساسی نداره یا بدش میاد ازش صداش که دربیاد هم بهونه میگیره....از اول اینجور بوده باهاشون یا الان اینطوری شده؟ پس چرا از اول قبولشون کرده که الان پیشش هستن؟ خوب از اول باهات ازدواج نمیکرد حالا که شرایطتتو قبول نداشت

میگم پس فک کردی وای میستم نگاش میکنم هر کار خاست بکنه به اونا جرعت نداره انگشتشو بزنه به من داد میزن ...

بفکر سلامت روان بچه هات باش داد و فریاد ها و حش های اون خیلی رو بچه هات تاثیر بدی میگذاره خدا لعنتش کنه

بالای خودشون فوت کرده؟ اگه زنده اس یه مدت بذار پیش اون تا این وحشی به آرزو اش برسه ،آروم که شد بیارش ...

زنده ی گم و گوره معلوم نیست کجاست اصلا قم خویشاشم پرسیدم ادرسشو نمیگن که یه وقت برای مهریه و نفقه نرم سراغش بندازمش زندان اون عوضی اگر هفته دوروز طبق نظر دادگاخ میومد بچه هارو میبرد خوب میشد ک نیومده سراغشون اصلا اونجوری دست پای شوهرمم جمع میشد میدونست بچه ها بی کسو کار نیست این طفلی ها هر چی میکشن از دست اون بابای عوضیشونه ک اول از همخ اون اینا رو ول کرد و اینجوری آلاخون بالاخون شدن

به هرحال یابایدصبرکنی بچه به دنیا بیاد بده بهش هرچندسخته.اگراخلاقاش بابچه هات خوب نشد جداشو.این مرد نفهمه ادامه زندگی باهاش فایده نداره.اصلا آدمی که خودکشی میخوادبکنه به خاطر آدم عقل نداره ونبایدباهاش ازدواج میکردی