2777
2789
عنوان

شوهر وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 6728 بازدید | 174 پست
پدر عوضیشون ولشون کرد رفت دنبال هرزگی و لات لوت بازی رفیق بازی ک اینا ب این روز افتادن حالا حتی نیوم ...

کاش دوباره ازدواج نمیکردی اینارو بزرگ میکردی بخدا وقتی تصورشو میکنم که اون مردتیکه سرشون داد میزنه حالم بد میشه

[QUOTE=404223671]بعد تولد بچش تازه به کلی رفتارش با بچه هات عوض میشه بهت بگم منتظر. دل شکستن سنگ ...

بعد تولد اگر همینکاراشو ادامه بده منم میرم مثل قبل مغازه مو دوباره باز میکنم کار میکنم اونم هرکار میخاد بکنه هر چی به من بدی کنه اون طرف به خودش هم ضرر میرسه به هر حال چون مغزم نمیکشه بخام هر روز بشینم تو خونه غر غر هاشو بشنوم درست هم نشد که میگم راه بیاد جدا بشه بره دنبال زندگیش چ میشه کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این دفعه اگه اینجوری قشقرق راه بندازه به مادرم اینا میگم تهش میخاد جدا شه دیگه من هر چی به خانوادم ن ...

کسی که قصد خودکشی داره و ماشین میزنه به در و دیوار، معلومه که لیوانم میشکنه، هر وقت کسی از این رفتارای هیجانی انجام بده نشونه عشق و علاقه نیست بلکه نشونه اینه که تعادل روان نداره و اعصاب نداره و باید از دستشون فرار کرد.

کاش دوباره ازدواج نمیکردی اینارو بزرگ میکردی بخدا وقتی تصورشو میکنم که اون مردتیکه سرشون داد میزنه ح ...

نمیزارم داد بزنه ب اونا به من داد میزنه مثلا داد میزنه بچه تو ساکت کن اونقد پرو نشده هنوز ب اینا داد بزنه ب من داد بیداد میکنه

کسی که قصد خودکشی داره و ماشین میزنه به در و دیوار، معلومه که لیوانم میشکنه، هر وقت کسی از این رفتار ...

اره این کافیه یه چیزی بخواد بگی نه بدجور بهم میریزه فقط میخاد حرف حرف خودش باشه بخای نظرتو هم بدی داد میزنه ک دهنت ببند نمیدونم ساکت باش

دوست عزیز وقتی بچه هاتو دعوا میکنه یا کتک میزنه مثل مجسمه نباش تو هم جیغ و داد کن که حق نداری بچه های منو بزنی تو مثلا مادری حامی و پشتیبان بچه هات باش البته اگه سلامت روح و روان و جسم بچه هات برات مهمه!!!

[QUOTE=404224096 این درسته بعد اگه قرار شد جدا شی بچش بده بهش زیر بار بچه مردم نرو

بخواد اینجوری همش دعوا بکنه و با دعوا پیش بره میدم هم بحاطریکه خانواده اش تو این مدت همش منو کوچیک کردن ک تو مطلقه بودی بچه ما مجرد بود هم بخاطریکه نمیخام اگر بچه پیش خودم موند هر روز ب بهانه دیدنش بیاد و آزار اذیت بکنه الان شوهر سابقم هر چی ام بود رفته دیگه میدونم هر روز سر دیدن بچه ها با هم بگو مگو نداریم ک اذیتم کنه ولی این هم خودش کرم داره هم خانوادش

چر اینقدر زود بچه دار شدی؟ بچه اخر شما دوساله است

اینهمه عجله برای بچه دار شدن اونم وقتی خودت دونا بچه کوچیک داری برای چی بوده؟

شما معمولخ این ادم رو نشناحته و زود بچه اوردی

وگرنه ادم یک دفه ک وحشی و عصبی نمیشخ

💕

دوست عزیز وقتی بچه هاتو دعوا میکنه یا کتک میزنه مثل مجسمه نباش تو هم جیغ و داد کن که حق نداری بچه ها ...

میگم پس فک کردی وای میستم نگاش میکنم هر کار خاست بکنه به اونا جرعت نداره انگشتشو بزنه به من داد میزنه که بچه تو ساکت کن و غربت بازی در میاره وگرنه خودش میدونه یه خون از دماغ بچه بیاد همون پدرشون ک نیست اگر بفهمه میاد دهن اینو سرویس میکنه از اینجور چیزا میترسه