2777
2789
عنوان

شوهر وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 6728 بازدید | 174 پست

چه خبرته عزیزم تا ازدواج میکنی بچه میدی بیرون کارخونه بچه سازیه؟!

الان تازه داری با رفتارای جدید طرف آشنا میشی ولی بچه جدیدت تو راهه به جای شناخت همسرت.

قصدم قضاوت نیست ولی واقعا خودت بشین فکرکن....

تنها کسی که این وسط آسیب میبینه اول بچه هاتن بعد خودت

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی حرفات عجیبه تو چجوری از شوهر قبلیت یه بچه دو ساله داری الان باز ۸ ماهه بارداری از یه مرد دیگه. ...

خودش قبول کرد چند بار اومد و رفت دیگه دوسه بار رد کردم خودکشی کرد با ماشین زد خودشو جایی و اسنکارا ک من یا تورو میخام یا میکشم خودمو الانم همینا رو میکه ولی فقط میگه بچه هاتو بفرست برن چشم دیدنشونو نداره

دوسال و ۶ ماهشه الان ۱۰ روزگی بچه کارای جدایی مو کردم ۹ ماهگیش دیگه طلاق گرفته بودم یک سال بعدم ازدو ...

تاپیکای قبلیتو نگاه کردم فهمیدم چی به چیه دختر تو اصلا عقل نداری نه؟!!! این چه جدل زندگی کردنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
دارم ک این نمیخواد منطق قبول کنه

تو عقل داری؟!!! با شوهرت اولت فرار کردی دو تا بچه ازش آوردی بعد جدا شدی تو صیغه با یه مرد دیوانه دوباری حامله شدی

واقعا آدمی بی عقل ار از تو توی کل زندگیم ندیدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
دوسال و ۶ ماهشه الان ۱۰ روزگی بچه کارای جدایی مو کردم ۹ ماهگیش دیگه طلاق گرفته بودم یک سال بعدم ازدو ...

خب چرا ازدواج کردی مجدد؟زنی که زایمان میکنه تا چندسال میل جنسیش کمه آخه بخاطر میل جنسی هم نبود بگیم بخاطر چیز مرد ازدواج کردی! خونه هم که میگی خودت رهن کردی و بچه هات زیرنظر کمیته امدادن،خودت گشاد بازی درآوردی نرفتی کار کنی خرج شکمتو دربیاری. دوتا بچه رو بدبخت کردی نه ببخشید سه تا!

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

دارم .اگر امروز جدا بشه قبول کنه بره من ن مالی مشکل دارم ن چیزی فقط نمیره

ببخشید ها مشکل مالی نداری اگه زیر دستش بمونی سادیسم داری .خدایی جداشو به ازدواج مجدد هم فکر نکن فعلا این بچه ها از آب و گل دربیان.

چه خبرته عزیزم تا ازدواج میکنی بچه میدی بیرون کارخونه بچه سازیه؟!الان تازه داری با رفتارای جدید طرف ...

نیومدم همه بگن وای چه خبرته انگار من تنها یه بچه درست کردم و اون هیچ کاری نکرده بخام همه بزنن سرم ک میرم ب مادرم میگم بهتر از همه بلده چرا چرا بگه بهم

ببخشید ها مشکل مالی نداری اگه زیر دستش بمونی سادیسم داری .خدایی جداشو به ازدواج مجدد هم فکر نکن فعلا ...

مطمئن باش سومی روهم بزاد جدا میشه شوهر سوم هم میکنه بچه چهارم شیشم و...اینجور مردای داغون به پستش میخورن چون مردی که سرش به تنش بی ارزه نمیاد یه زن شکم شل و سینه وا رفته بگیره

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

سلام،خیلی ناراحتشدم،خدا ان شاالله کمکت کنه.ولی تنها راهی که به ذهنم میاد اینه که هر چی رک باشی باهاش بدتره،وقتی خودت به روش میاری که تو اینا رو نمیخوای اونم بدتر میکنه.بلاخره شما اول بخاطر یه علاقه ای با هم ازدواج کردین،اون علاقه رو گرچه سخته زنده کن،شاید خیلی به فداکاری احتیاج داشته باشه ولی اگه میخوای پای مادرشوهرتو بکشی بیرون از زندگیت.باید شوهرتوبا اخلاق خوب با زبون نرم سمت خودت بکشی.اگه یه وقتایییه کاری برا بچه هات میکنه قدردانی کن،مردا نیازشون تامین اقتدارشونه،نبازشون اینه که حامی باشن،یکی از قدرت و حمایتگریشون تعریف کنه کیف میکنن.عزیزم نگاه کن زنایی که ی۶ مرد متاهل رو جذب خودشون میکنن چطوری ان.چرب زبونن..میدونم حقت اینه تکیه گاه امنی داشته باشی،تو هم نیاز داری مخزن عشقت پر بشه،ولی یه مدت این سختی رو تحمل کن،اینکه یه مدت تو از لحاظ عاطفی سکان دار خانواده ت باشی،ان شاالله اثرشو ببینی.انشاالله اثرش بیاد تو زندگیت و مردت همراه بشه باهات

دارم .اگر امروز جدا بشه قبول کنه بره من ن مالی مشکل دارم ن چیزی فقط نمیره

بچه هات خودت کتک زد راحت کار به پاسگاه شکایت طول درمان میگیری اونجا پرونده بره یک سر دادسرا مجبوره تعد میده خوب میشه طلاق میده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خب چرا ازدواج کردی مجدد؟زنی که زایمان میکنه تا چندسال میل جنسیش کمه آخه بخاطر میل جنسی هم نبود بگیم ...

چی میگی کار نکردی من درس خوندم خودم مغازه داشتم تازه چند ماهه جمع کردم کار میکردم از بس اومد در خونه پدر مادرم ک اونام خام شدن گفتن چقد این تورو دوست داره ک میگه جونمم میدم بخدا رفته بوده در خونه بابام گفته یا دختر بدین یا جونم بگیرین داداشم میخاسته بزنتش گفته بزنین منو ولی بعدش راضی بشین خودم کار میکردم اصلا نیاز پول نداشتم بگم برام راحت تر بوده خونه باشم و یکی دیگه کار کنخ خرجمو بده

نیومدم همه بگن وای چه خبرته انگار من تنها یه بچه درست کردم و اون هیچ کاری نکرده بخام همه بزنن سرم ک ...

واقعا قصدم سرزنش نیست

این مردا اگر عقل داشتن که به بچه 4 ساله حسادت نمیکرد، تو خودت باید حواست میبود باردار نشی.

حالا گذشته از اینا، واقعا اون دوتا بچه حقشون نیست بشنون حرومزاده... خیلی ظلمه الهی شوهر فعلیت لال بشه قبلیه هم کور بشه که انقدر بی مسئولیته.

اجازه نده بچه هاتو اذیت کنه و حمایتشون کن، دوتا موجود بی گناه و ضعیف تو این دنیا فقط تورو دارن، تو هم بخوای بخاطر منفعت و موقعیت خودت حمایتشون نکنی خیلی ظلمه.

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)