2777
2789
عنوان

شوهر وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 6728 بازدید | 174 پست

هی گفتم هیچی نگم کارما گور پدر دنیا بابا مگ پیشگیری بلد نیستی چرا حامله شدی کسی ک دوتا بچه کوچیک داره وجدا میش باید تا جاداره شده خفت بکش سختی بکشی ازدواج نکن تا بچه از آب وگل دربیاد بعدش اگ ازدواج هم کرد خیلی باید سبک سنگین کن ازدواج کردی با ی حرومزاده حامله شدی بازی اشتباه رو اشتباه اصلا بچهاتو دعوانکن سینه سپر کن برایچهات بعدشم همونقدر ک مادر اینایی مادر طفل توشکمتم هستی ک میگی گاهی میگم بدنیا اومد بدم برم اگ این پدر عوضی برابچشم فک نکنم اینجورادم ازش بابای شیش دانگ دراد

اخه شماکه شرایط نگهداری بچه نداری حالاچه اصراری هست خودت بزرگشون کنی؟طفل معصومها آوردی انداختی زیردس ...

پدرشون نیست گم و گور شده کلا دوساله رفته پیداشم نیست حتی چند بار خانوادم بهش دروغکی گفتن بیا بچه تو ببین مریضه نیومده گفته بزار بمیرن اصلا .هر چی ام ب این نفهم میگم این دوتا بچه ان کوچیکن میگه چرا بچه های دیگه اینجوری نیستن همش میخاد بگه بچه هات اروم نیستن و شر هستن و شلوغکار ولی خدایی ارومن یک ساله تلوزیون خرابه درست نمیکنه ک اینا سرگرم تلوزیون بشن یه تایمی فقط میگه مثل اسیر بندازشون تو اتاق بازی کنن بمیرن بخورن لخوابن فقط تو اتاقشون باشن میگم اینجوری ک نمیشه وقتی ام مجبور میکنه بفرستمشون اتاق خودم اگر برم اتاق داد قال میکنه ک نرو جای بچه هات چشم دیدن محبت کردن ب بچه هامم نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با مادر عوضیش نقشه کشیده همیتجوری با سلیطه گری و دعوا و جار جنجال منو بترسونه بچه رو بگیره ببره برای ...

آدم عوضی مثل پیرزن نمیتونه ذاتش پنهان کنه

پس مادرش مدتهاست عوضی هست

شما هم این رو میدونستی

کاش دیرتر بچه می آوردی

میتونن ولی ببین منی ک مادرشونم مجبورم گاهی کتکشون بزنم یا دعواشون کنم اونا که دیگه غریبه ان انقد اخب ...

توروخدا بیرونش کن خونه رو که خودت رهن کردی بزار بره گم شه بچه هات نون خالی بخورن ولی با صدای بلند بازی کنن و بخندن گناه دارن

هی گفتم هیچی نگم کارما گور پدر دنیا بابا مگ پیشگیری بلد نیستی چرا حامله شدی کسی ک دوتا بچه کوچیک دار ...

نمیره ۱۰۰ بار گفتم خودم بزرگشون میکنم تو فقط برو نمیره میگم خودش بچه میخاست میگفت چمیدونم چون تو دوتا بچه داری خانوادم مخالفن بدونن بچه خودمم دارم بهتر میشن احلاقشون ولی هر روز عوضی تر میشن و اینم حرفای اونارو سر من خالی میکنه

پدرشون نیست گم و گور شده کلا دوساله رفته پیداشم نیست حتی چند بار خانوادم بهش دروغکی گفتن بیا بچه تو ...

خدایی باخودت چی فکرکردی که ازاین وحشی بچه اوردی؟حتی شده اینو بده به پدرشو جونتو بااون دوتا برداروبرو....گناه دارن که بخوان توچنین فضای سمی وپرمنت بزرگ بشن.....حالا بزارسومی بیاد شرایط برات سخترم میشه.....

خیلی حرفات عجیبه تو چجوری از شوهر قبلیت یه بچه دو ساله داری الان باز ۸ ماهه بارداری از یه مرد دیگه. کی طلاق گرفتی کی دوباره ازدواج کردی کی حامله شدی چجوری مرده دو تا بچه کوچیکتو قبول کرده نمی گم حتما دروغه ولی نرمال نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
نمیره ۱۰۰ بار گفتم خودم بزرگشون میکنم تو فقط برو نمیره میگم خودش بچه میخاست میگفت چمیدونم چون تو دوت ...

ببین نوزاد ک براتون تا۷سالگی فقط جدا شوووووووو پست وانه مالی داری ؟اگر نداری هم بچهاتو بده مادرت برو سرکار

برای یه نوزاد دوتا بچه ی عاقل رو قربانی نکن

نمیکنم بزار اگر سختی قراره بکشه خودش بکشه من از اولم گفتم بمیره هم بچه هامو بخاطر اون کنار نمیزارم همش مسخره میکنه حالا هی بچه ام بچه ام بکن بزرگ بشن می ری نن برات و میرن خبرت رو هم نمیگیرن اینجوری دل منو خالی میکنه .منم میگم اصلا اگر ولم کنن و برن هم بازم من وظیفمه بزرگشون کنم تا جایی ک خودشون بتونن رو پای خودشون زندگیشونو بکنن و توقع ندارم بعدا برا من کاری بکنن ولی همش با حرفاش تحقیر میکنه منو

ببین نوزاد ک براتون تا۷سالگی فقط جدا شوووووووو پست وانه مالی داری ؟اگر نداری هم بچهاتو بده مادرت برو ...

دارم .اگر امروز جدا بشه قبول کنه بره من ن مالی مشکل دارم ن چیزی فقط نمیره

خیلی حرفات عجیبه تو چجوری از شوهر قبلیت یه بچه دو ساله داری الان باز ۸ ماهه بارداری از یه مرد دیگه. ...

دوسال و ۶ ماهشه الان ۱۰ روزگی بچه کارای جدایی مو کردم ۹ ماهگیش دیگه طلاق گرفته بودم یک سال بعدم ازدواج کردم انگار