2777
2789
عنوان

من به این زن همسایه چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 67 پست

به هر حال بچه های این خانوم حق توهین به شما ندارند
آدم خودشم کار و زندگی داره خانومِ همسایه باید درک کنه شما رو
اگر قاطع نباشید عادت میکنن و از دید اینکه اینکارا وظیفه ی شماست نگاه میکنند
و بعد ک کاری انجام ندادید براشون ناراحت و عصبی میشن

یا تو نرمال نیستی یا من 🤷🏼♀️ چرا باید مردم چشم تو رو دربیارن که نمیخوای نوکر همسایه باشی .چرا نمیز ...

مردم به فرض این که اینا یتیمن بعدم دخترش شوهر کرده دیگه واویلا همه دوسش دارن داداش دفعه پیش خیلی جلو دخترای همسایه توهین کرد جوابشو دادم رفتم خونه دختره زنگ زد گفت تو چرا جلو اونا دعوا کردی نباید هیچی میگفتی مامانمم گوشیو ازم گرفت جوابشو داد دیگه جرات نکردن حرفی بزنن

اگه تا ماه دیگه زنده موندم خدا خیلی دوسم داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا تو نرمال نیستی یا من 🤷🏼♀️ چرا باید مردم چشم تو رو دربیارن که نمیخوای نوکر همسایه باشی .چرا نمیز ...

استارتر نرمال نیست
اینکه به همسایه نتونی نه بگی دیگه واقعا نوبره

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
به هر حال بچه های این خانوم حق توهین به شما ندارندآدم خودشم کار و زندگی داره خانومِ همسایه باید درک ...

وای دقیقا بخدا تا خونه باباش 30 دقیقه راهه زنگ میزنه به من میگه بیا بریم خودم توراه تنهام خب مگه میخوان بد دنت بعد پسرش هم هیج جا باهاش نمیره

استارتر نرمال نیستاینکه به همسایه نتونی نه بگی دیگه واقعا نوبره

میگم خیلی رو دارن هرچی جوابشون میدم از رو نمیرن

من جواب بچه هارو میدم بعد فردا مامانه دوباره زنگ میزنه

وای دقیقا بخدا تا خونه باباش 30 دقیقه راهه زنگ میزنه به من میگه بیا بریم خودم توراه تنهام خب مگه میخ ...

وای بگو خب پسرت رو ببر عجبااااا :/
تو اصلا وظیفه ای نداری ای کارا رو ای دوره زمونه کسی بری مادر خودشم انجام نمیده مث همی پسرش ک میگی
اونوقت از دختر همسایشون انتظار داره هر جا ک میره راه بیفته دنبالش :/

وای بگو خب پسرت رو ببر عجبااااا :/تو اصلا وظیفه ای نداری ای کارا رو ای دوره زمونه کسی بری مادر خودشم ...

همون دیگه دفعه بعد جوابشو میدم تکرار کنه دختر پسرش بس نیودن خودشم اضافه شده

وای دقیقا بخدا تا خونه باباش 30 دقیقه راهه زنگ میزنه به من میگه بیا بریم خودم توراه تنهام خب مگه میخ ...

اگ میخوای از شرش خلاص بشی باید محلش نگذلری تلفنشو جواب نده یا بلاکش کن هروقت گفت بریم بیرون بگو کار دارم این دیگ دست خودتت ۴ بار کم محل کنی بدش میاد زنگ نمیزنه اینچیزا کم رویی نداره مگ کلفت اینا شدی

وااا چرا آنقدر با همسایه ها قاتی میشین. بذار دخترهای خودش بیان، پسر خودش نمیذه، اونوقت تو بری.... عج ...

میگم دختر خودتو ببر اینجوریه که وای نه نه دختر شوهر کرده من نمیتونم بدون شوهرش ببرمش اگه چیزیش بشه چی دیگه من سرپرست نیستم بذار شوهرش خودش ببره

یه جوری میگه انگار که من بیسرپرستم

اگ میخوای از شرش خلاص بشی باید محلش نگذلری تلفنشو جواب نده یا بلاکش کن هروقت گفت بریم بیرون بگو کار ...

آره دیگه باید این جوری کنم واقعا ظلم هایی که بچه هاش بهم کردن هیچ وقت فراموش نمیکنم

همون دیگه دفعه بعد جوابشو میدم تکرار کنه دختر پسرش بس نیودن خودشم اضافه شده

از توهین و ایناشون نترس . تو اصلا مقصر نیسی که تا الانم بیشتر از لیاقتشون بهشون لطف کردی اگر بهت توهین کنند خیلی نمک نشناسن و تو اصلا مقصر چیزی نیستی

میگم خیلی رو دارن هرچی جوابشون میدم از رو نمیرنمن جواب بچه هارو میدم بعد فردا مامانه دوباره زنگ میزن ...

وقتی ادمای نرمالی نیستن و احترام حالیشون نمیشه همه رو بلاک کن خودش و دختراشو و اگه اومد هم دعوا راه بنداز داد بزن خودتو طوری نشون بده که عصبی شدی و قاطی کردی و داد و بیداد کن تا دست از سرت بردارن
ببین فامیل و بقیه همسایه هاتون فکر میکنن ضعفی پیش اینا داری که نمیتونی بهشون نه بگی

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند