2777
2789
عنوان

آبرویم رفت😖

765 بازدید | 53 پست

سلام بچه ها تا بحال شده وقتی خونه تنهایید آهنگ بزارید یا هرچیزی و سناریو اجرا کنید؟مثلا چه میدونم تو حال خودتون خل بازی دربیارید؟بعد یکی ببینه؟

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حالا کی دیده

همسرم

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

خیلی پیش اومده😑😂

یه روز یه قمار بازی دخترشو توی قمار میبازه موقعی که خواسته دخترشو تحویل مرد برنده بده دختره فرار میکنه میگه کجا برم ، برم خونه عابد شهر همه ی این شهر پشتش نماز میخونن ، در خونه عابدو میزنه داستانو براش تعریف میکنه عابد میگه بیا تو اینجا امنه به یه ساعت که نگذشته عابد میخواسته به دختر تجاوز کنه ، دختره از خونه عابد شهر فرار میکنه و میزنه تو دل جنگل ، به جنگل که میرسه شب میشه ، چندتا جوونو میبینه که دور یه آتیشی نشستن و دارن مشروب میخورن میگه اونی که پدرم بود تن منو باخت ، اونی که عابد بود تن منو خواست اینا دیگه کین ، همونجا از ترس و سرما غش میکنه میفته زمین ، صبح که میشه چشاشو باز میکنه میبینه روی تنش کلی لباسو پتوئه سرشو از پنجره کلبه بیرون میکنه میبینه همون جوونایی که دیشب داشتن مشروب میخوردن لباساشونو تن دختره کردن و بیرون کلبه از سرما یخ زدن و مردن..🙂💔 دختره تو دلش میگه از قضا روزی اگر حاکم این شهر شوم خون صد شیخ فدای سر یک مست کنم وسط کعبه دو میخانه بنا خواهم کرد که نگویند مستان ز خدا بی خبرند...

آره پیش اومده 😅😅😅

خداحافظ عزیزترین غریبه ی من توی تموم این روزا تو تموم دنیام بودی!بدون که هنوزم بعد جدایی قلبم برای تو میتپه،ولی دیگه از حالا به بعد راهمون از هم جداست هر لبخند تو یه ستاره بود، حالا دیگه الان آسمونم تاریکه آرزو میکنم همیشه بخندی، حتی بدون من این پایان ماست، ولی عشق تو تا همیشه توی قلبم زندهست تو واقعا آدم بدی نبودی تو خیلی چیزا بهم یاد دادی،و من کنارت خیلی چیزا یاد گرفتم تو بهم یاد دادی،هیچی مهم تر از خودم نیس،به هیچکس بیشتر از چیزی که هست بها ندم تو بهم یاد دادی آدمارو هیچوقت نمیشه شناخت،همیشه قرار نیس قولشون قول باشه! قرار نیست هیچوقت بهت آسیب نزنن... تو شاید اشکمو در آوردی،شاید دیدمو به آدما عوض کردی،اما ازت ممنونم که منو چند قدم جلو تر انداختی که بیشتر حواسم به اطرافم باشه.بعضی خداحافظیا صدا ندارن، فقط حس دارن...یه حس سنگین توی دل، یه بغض بیانتها توی گلو...رابطهمون مرد... بدون گریه، بدون خاکسپاری...فقط یهویی فهمیدم باید برم...ناراحت نیستم، ولی شکستهم...یه وقتا خداحافظی انتخاب نیست تنها راه چاره برای نجات خود آدمه و من امروز این راهو انتخاب کردم ولی ببین! دلیل نمیشه چون دلتنگ توام بخام یه اشتباهو دوباره تکرار کنم اینو بدون نه کسی میتونه جاتو پر کنه، نه دیگه خودت میتونی برگردی، یه تیکه از قلبم همیشه به فکرته خداحافظ عزیزترین غریبه ی من تاابد حلالم کن 🫂😭🥀🖤💔

بارهااا🤣

کسی دیدت؟من وای اصلا اینجا هم از تعریفش خجالت میکشم با آهنگ یک فازی گرفته بودم داشتم یکیو میزدم بعد یه خنده از سر رضایت زدم ب طرف مبل شوهرم اومد تو دید عین دیوونه ها ب مبل میخندم 😖😖

اره بابا😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خیلی پیش اومده😑😂

همسرم الان فکر میکنه من یه خلم،که البته هستم که اگه نبودم میرفتم خونه دو جم میکردم نه اینکه مسخره بازی کنم،وای خدا یه عمر مسخرم میکنه😫

فکر کردم گوزیدی🤣🤣🤣🤣

کاش اینکارو میکردم راضی تر بودم