2777
2789
عنوان

من به این زن همسایه چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 68 پست
میگم خیلی رو دارن هرچی جوابشون میدم از رو نمیرنمن جواب بچه هارو میدم بعد فردا مامانه دوباره زنگ میزن ...

عزیزم خیلی ساده اس شماره شو جواب نده رد کن. به زور که نمیاد از خونه بکشدت بیرون خودخواسته میری.نا نونت از اونجا میاد نه آبت باهاش قطع ارتباط کن بچه ای مگه

قرار بود الگو بشم درس عبرت شدم
از توهین و ایناشون نترس . تو اصلا مقصر نیسی که تا الانم بیشتر از لیاقتشون بهشون لطف کردی اگر بهت توه ...

همون دفعه بعد جوابشو میدم پسرش تا حالا یک بارم خونه بابابزرگش نرفته آخ هفته هاکه تعطیله مدرسه نمیره مادرش اونو با خودش نمیبره بعد از من انتظار داره برم

اگه تا ماه دیگه زنده موندم خدا خیلی دوسم داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلی ساده اس شماره شو جواب نده رد کن. به زور که نمیاد از خونه بکشدت بیرون خودخواسته میری.نا نو ...

اصلا کاملا باهاش قطع ارتباط میکنم دیگه الانم تقریبا چند ساله خونشون نرفتم

خیلی خودتو بی ارزش میکنی با این کارات چند بار محترمانه بگو نمیام واگه بازم زنگ زدن یا اومدن در خونه ...

آره همون کارو میکنم

ولی خو باز ول کن نیست زنگ میزنه مامانم😂😂

میگم دختر خودتو ببر اینجوریه که وای نه نه دختر شوهر کرده من نمیتونم بدون شوهرش ببرمش اگه چیزیش بشه ...

بی سرپرستی دیگه وگرنه بااین هلک هلک رانمیفتادی همه جا بری.برای خودت ارزش قائل نیستی مگه همسن توعه دیگه شورشو درآوردی والا اعصابم خورد شد

تقصیر خودته جایی که بهت توهین میشه هیچ وقت پا نذار تمام هی کش میدی

قرار بود الگو بشم درس عبرت شدم
میگم دختر خودتو ببر اینجوریه که وای نه نه دختر شوهر کرده من نمیتونم بدون شوهرش ببرمش اگه چیزیش بشه ...

وای توروخدا قاطع باش اصلا نری باهاشا چقد بد حرف میزنه
بگو دختر خودت رو نمیبری میگی کار داره سرپرست داره فلان ازدواج کرده یعنیییییییییییییی چییییییییییی وای آدم زورش میاد :/

بی سرپرستی دیگه وگرنه بااین هلک هلک رانمیفتادی همه جا بری.برای خودت ارزش قائل نیستی مگه همسن توعه دی ...

اصلا نمیرن به هیچ وجه نه خونشون میرم نه ارتباطی باهاشون دارم فقط مشکل من این زنگ زدنشون به بابام هم میگم که دفعه بعد بهش بگه که من نمیذارم دخترم بیاد

تا حساب کار دستش بیاد

زنگ زد جواب نده، یا چند دفعه پشت سرهم بصورت خیلی واضح بپبچون. بگو دارم میرم خرید خونه. دارم میرم کلاس. دارم میرم بخوابم. دارم میرم خونه خاله عمه..

خودشو جمع کنه. ...

آره همون کارو میکنمولی خو باز ول کن نیست زنگ میزنه مامانم😂😂

به مامانت بگو دعواش کنه بگو دختر من بیکار نیست که بگو بهش بگه میخاد تو خونه کمکِ خودم بده
دختر بزرگ نکرده که بشه عصای دست همسایه ک وقتی خودش 4 تا بچه داره
حالا اگر بچه نداشت ثواب داشت کمکش کنی همراش باشی
ولی اخه با 4 تا بچه ک دیگ
بچه هاش تو همون شهرن ؟؟

وای توروخدا قاطع باش اصلا نری باهاشا چقد بد حرف میزنه بگو دختر خودت رو نمیبری میگی کار داره سرپرست د ...

بخدا خودمم خیلی زورم میاد تازه با دخترش قهرم بعد این میره واسه دخترش میخره من باید برا دخترش حملش کنمببرم تو ماشین

همون دفعه بعد جوابشو میدم پسرش تا حالا یک بارم خونه بابابزرگش نرفته آخ هفته هاکه تعطیله مدرسه نمیره ...

عجبااااا :/
من جای تو بودم اصلا تحملم نمیشد
میگفتم مامانی بابایی کسی ردش کنه بره جواب تلفنش رو هم نمیدادم
جواب تلفن چیه اصلا شمارمو بهش نمیدادم

آره دیگه باید این جوری کنم واقعا ظلم هایی که بچه هاش بهم کردن هیچ وقت فراموش نمیکنم

داره ازت سو استفاده میکنه راه حلش همون کم محلی خودش میفهمه دیگ نه زنگ میزنه نه مزاحمت میشه