2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 152522 بازدید | 871 پست

دارم فکر میکنم اگه فقط اون موقع ک مادرشوهرت ب شوهرت میگفت چرا کاری نکردی برا زنت با خوشحالی میگفتی من کادوهامو گرفتم هیچکدوم ازین مشکلا پیش نمیومد

هم به همسرت نشون میدادی قدردانش هستی هم توی جمع بالا میبردیش خرت میشد

تازه ممکن بود جوگیربشه خودش بره کیک هم بگیره نکه مثل بچها هی بهونه بگیری و از چشمش بیوفتی!!

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
وای خدای من. چی بگم والا خودشون و وجدانشون. چون شوهرم دستش خالی نبود کلا همیشه پول داره ولی نه واسه ...

شوهر استارتر سر یه کیک 300/۴۰۰کتکش زده !!!

یعنی ببین چقدر بیمار روانیه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمعنی؟؟؟؟چون این افراد کنترل خشم ندارن گاهی وحشی میشن گاهی مهربون وبعد دعوا مثل سگ پشیمون میشنباانر ...

من دقیقا اینطوریم ولی چیزی مصرف نمیکنم😅😔

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

شوهر استارتر سر یه کیک 300/۴۰۰کتکش زده !!!یعنی ببین چقدر بیمار روانیه

بحث پول نیست بحث دست بزن داشتن هست که اصلا توهیچ شرایطی درست نیست ،قانون که من شکایت کردم شاهد خواستن منم شاهد نداشتم . شوهرم تازه پرروتر شد میگفت دیدی نتونستی ثابت کنی . قانون مرد سالاری باعث میشه مردها گستاخ تربشن.

دارم فکر میکنم اگه فقط اون موقع ک مادرشوهرت ب شوهرت میگفت چرا کاری نکردی برا زنت با خوشحالی میگفتی م ...

اولین بارش نیست کتک میزنه

استارتر چندین بار تاپیک زده سر ساده ترین مسئله شوهرش سفره و ظرف پرت کرده کتک زده شکونده و خورد کرده و....کلا مشکل ر وانی داره کنترل خشم نداره و نمی تونه براساس عقلش تصمیمم بگیره

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

اصلا درک نمیکنم چرا مادرشوهرت اسم کیک آورده

اینقددددددددددد برای شما مهم بوده و مطرحش کردی حتی بهم ریختگی سرش !

بسیار عجیبه طرز فکر تون !!

زندگی اونقدر مشکلات داره ، واقعا واقعا ببخشید عزیزم اینو میگم بخاطر خودته مثل یه دختر بچه ۷ ساله رفتار کردی و فکر کردی !

سوای از کار شوهرت که کنترل روی خشمش نداشته

خودتو تقویت و قوی کن که از پس زندگی بربیای

اصلا من پشم برام نموند وقتی دیدم همه دارن ریز جزئیات این مسئله رو که کاملاً تو حاشیست تحلیل میکنن که ...

دقیقن افرین بر فهم و شعورتون

همه میگن به اسی تو مقصری

در صورتی که اسی هر رفتاری هم نشون میداد نباید کتک میخورد

ولی توی نی نی سایت کتک عادی شده

حیوانات هم نباید کتک بخورن

چه برسه انسان

اخه کسی که کتک میزنه بعد خود زنی میکنه روانش نابوده

مادرشوهرت طرف تورو نگرفته در واقع زده تو سرت تا حالت بد بشه که موفق هم شد واقعا ساده ایی

ن چرا الکی تو زندگی مردم دعوا میندازی

و فتنه میکنی!!!!!

اتفاقن مادرشوهرش طرف عروسشو گرفته

فراموشی کیمیاست

بحث پول نیست بحث دست بزن داشتن هست که اصلا توهیچ شرایطی درست نیست ،قانون که من شکایت کردم شاهد خواست ...

دقیقا امنیت جانی رو روانی نداشتن خيلی مهم تراز کادو و پول و هست

قانون مردها براساس منافع خودشون نوشتن!!!!

بعد همین جامعه و قانون مزدی که سر کیک کتک میزنه رو منطقی در نظر میگیره و میگه حق طلاق و...با مرد باشه ولی زنی که بارها گذشت میکنه رو احساسی در نظر میگیره و میگه زن براساس عقلش تصمیم نمیگیره!!!!!!!

حالا اینجا مثال امثال شوهر شما و استارتر با کدوم عقل نداشتشون تصمیم گرفتن؟!!

حتی اگه استارتر مقصر باشه که نیست شوهرش هیچ وقت حق نداره دست بلند کنه روش مگه حیوانها که قدرت عقل ند ...

خب ایشون تحمل نکنه بره پزشکی قانونی طول درمان بگیره چکار میشه کرد جز این؟

ن چرا الکی تو زندگی مردم دعوا میندازی و فتنه میکنی!!!!!اتفاقن مادرشوهرش طرف عروسشو گرفته

فتنه رو مادرشوهر خواسته یا ناخواسته انداخت.متن رو بخون میگه بعد حرف مادرشوهرم آتیش افتاد تو جونم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.