2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 274507 بازدید | 1065 پست

اسی شما هنوز به بلوغ فکری نرسیدی......تو این دعوا هم کار شوهرت اصلا درست نبوده ولی شما هم مقصر بودی رفتارت پخته نبوده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این تاپیک اعصابمو خرد کرد

از اونطرف جواب خیلی از کاربرا

یعنی انقدر کتک خوردن عادیه؟🫠

من تا چند صفحه اول رو خوندم

استارتر اگه جواب درستی به همسرت ندادی و کارت فقط سکوت بود دربرابر کتک، منتظر کتک دوم توی زندگیت باش💔

به فرداش که روز زن بود ، ما دعوت بودیم از سرکار شوهرم یه مراسمی برای روز زن خلاصه با کلی خوشحالی رفت ...

اسی دیگه هیچ وقت به شوهرت این حرفا رو نزن که دوستم داری و ...

خودتو به خیلی چیزا بی تفاوت نشون بده

مثلا اگه به خانوادش خیلی توجه کرد هم (که اصلا اشکال نداره ولی بعضی خانما حساسن رو این کار) به رو خووت نیار

چون لج میکنن و بیشتر انجام میدن

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

گفت من دیگه این زندگی و نمیخوام گفتم باشه مشکلی نیست میرم با خودم گفتم عیب نداره میرم با پول طلاهای ...

این نتیجه ی اینه که بهش گفتی آیا منو دوست داری و بقیه حرفها

همه چیز رو تو زندگی با خدا درمیون بذار و از اون بخواه کمکت کنه

چقدر خوب که برات کادو خریده از قبل

بخاطر همین چیزا شاکر باش و خودت راضی کن که اگر کسی مثل جاریت و بقیه هر چیزی گفتن تو دلت نعمتهایی رو که داری شاکر باشی بعد اصلا ناراحت نمیشی

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

همه چیزایی که گفتی حقیقت دو ماه وضع زندگیمون سخت بود و نتونستیم گوشت بخریم چون قسط اون دو ماه خیلی س ...

عزیزم ۱۰ ساله ازدواج کردم ۱۰ سال روز زن برام جشن نگرفته میره برای مادرش کادو میخره ولی برای من نمیخره کیک و شیرین میخره

من اگه دلم بخاد خودم برای خودم کادو میخرم گل میخرم کیک و شیرینی میخرم

مگه خودم دست ندارم

اهمیت نمیدم به این حرفا و قهر نمیکنم باهاش

چون باید طرف دلش بخاد

اونطوری لذت بخش تره

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  

خدابهت رحم کنه دست بزن داره

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

تو این گرونی همین که خودتو گرفته خرج کیف و کفش میده خداتو شکر کن

فقط اون ۱۴۰ نفر معطل شوهری که کامنتتو لایک کردن

یعنی ۱۴۰ دختر یا زن هدفشون از ازدواج اینه یکی خرجشون بده

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

شوهر اسی براش کفش و لباس خریده اینا قیمتش خیلی بیشتر کیک نیازی به آماتور بازی نقش بازی کردن نیست

کفش و لباس وظیفش بوده بخره .استارتر قانعه

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

چقدر راحت برچسب میزنید به بقیه نمک نشناس ...کل این قضیه شاید ۱۰ دقیقه نشد یعنی ما ۱۰ دقیقه بیشتر تو ...

استارتر این بندگان خدا شوهرشون یه جفت دمپایی پلاستیکی هم شوهرشون بهشون بده اینقدر ذوق میکنن براي همين از نظرشون تو قدر نشناسی