2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 271959 بازدید | 1065 پست
دقیقا همینه من روزی چند بار ازش میپرسم دوسم داری ؟ خیلی دوست داری؟ حس میکنم امروز کم دوسم داری

باید سیاست زنانگی یاد بگیری و دلبری بلد باشی اونطوری لازم نیست بپرسی دوسم داری

گاهی مردا رو باید از رو رفتارشون بفهمی ک زنشو دوست داره یا ن

مثلا وقتی یه لیوان آب دستت میده

یا هزار تا مثلا دیگه

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  
اسی از من ب تو نصیحت تا مثه من نشی دارم جدا میشم .اگر حس کردی شوهرت بهت کمتر اهمیت میده یا برات زیاد ...

مثلا چجوری وقتی شوهرم از سر کار میاد غذا میخوره میشینه فیلم میبینه با گوشی انگار نه انگار من از صبح تا شب تنها تو خونه بودم چطور درستش کنم که محبت کنه البته گاهی هم پیش میاد میگه بیا بغلم یا میاد بوسم میکنه ولی خب همون لحظه است گاهی هم شده یک روز کامل اصلا انگشتمون هم به هم نخورده چطور درستش کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقیقت مردا گاهی روانی میشن

شوهر منم بعضی وقتا اخم و تخم کنم و یا بزور بگم یه چی میخوام و اون بگه نه بعد برم تو قیافه اعصابش خراب میشه

خب برا کیک شاید واقعا پولشو نداشته مخصوصا که جمعیتم زیاد بودن و باید کیک بزرگ میگرفته

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

اولین سیلی رو که زد اگه داد میزدی میگفتی بی پدر آدم میارم دستتو بشکنن و بکنن توی ک...ت حساب کار دستش میومد

آدم آزارگر وقتی در مقابلش ناتوان بشی بشی بیشتر آزارت میده من موضوع پایان نامم همین آزار بود وقتی زورشون برسه و تو ناتوان باشی جری میشن

فقط اون ۱۴۰ نفر معطل شوهری که کامنتتو لایک کردن یعنی ۱۴۰ دختر یا زن هدفشون از ازدواج اینه یکی خرجش ...

فقط لایکاش😂😂😂

واقعا خیلی تاسف باره که هدفشون از ازدواج تا این حد به این پست تنزل پیدا کرده

کیف و کفشو هم ادم خونه ی باباش میخره میپوشه که☹️

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

فقط لایکاش😂😂😂 واقعا خیلی تاسف باره که هدفشون از ازدواج تا این حد به این پست تنزل پیدا کرده کیف ...

دقیقا مغزم ترکید از شدت این خود حقیر بینی توسط بعضی زنان

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

دقیقا مغزم ترکید از شدت این خود حقیر بینی توسط بعضی زنان

انتظارشو نداشتم دیگه در این حد😐

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

انتظارشو نداشتم دیگه در این حد😐

حالا روز به روز سطوح پایین تری از خودشون رونمایی میکنن. کار خدا را ببین

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

خلاصه اومد کلی التماس و غلط کردم و منو ببخش و اما واقعا هنوزم نبخشیدمش یاد اون صحنه ها میوفتم حالم ب ...

بسیار اشتباهه ک مثل قبل زندگی کنی

جوری زندگی کنی انگار هیچی نشد

اتفاقا کاری کن که حتی یادآوری اون شب کابوسش بشه

زن حسابی کتک خوردی مثل قبل باشی؟ درسی بده که تا هفت نسل قبلش و هفت نسل بعدش دستی نره بالا که بخواد زنی رو بزنه

تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی ...

چقد کثافته شوهرت همیشه میگم نفرین خدا به مردایه ظالم

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
به فرداش که روز زن بود ، ما دعوت بودیم از سرکار شوهرم یه مراسمی برای روز زن خلاصه با کلی خوشحالی رفت ...

چقدر با خانوادشی .ماهی یکبار ۱ساعت بسه دیگه .تازه آتیش بیارن .یارو شاگرد اقای بهجت گفته دیر دیر برید حالا به مومناش مذهبیاش.ما که عادی ایم خدا به دادمون برسه توکه میبینی چوب لا چرخن خط قرمز بکش

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

تو این گرونی همین که خودتو گرفته خرج کیف و کفش میده خداتو شکر کن

همه که مثل شما بی مصرف و لنگ کیف و کفش نیستن عزیزم

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد