2777
2789
عنوان

با پسری که همه چیو به مامانش میگه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم... دیگه بریدم....این کارهاش به کنار... که حتی تالار هم مامانش باید انتخاب کنه برای عروسیمون... ا ...

بیا باهم بریم یه کلبه توجنگل بگیریم بمونیم همونجا

از هرچی ادمه دوپا عه متنفر شدم

بیا باهم بریم یه کلبه توجنگل بگیریم بمونیم همونجااز هرچی ادمه دوپا عه متنفر شدم

تو دقیقا مثل منی... منم یه کلبه تو جنگل میخوام....بیا بریم.... حالم از نامزدم با مادرشوهرم به هم میخوره

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

یه مرد چرا باید بشینه هر چیزی برا مامانش تعریف کنه

دقیقا منم مشکلم همینه

بعد جالب اینجاس من کلا یدونه عروسم و اینه رفتارشون چندتا بودیم میخاستن چیکار کنن

دقیقا منم مشکلم همینهبعد جالب اینجاس من کلا یدونه عروسم و اینه رفتارشون چندتا بودیم میخاستن چیکار کن ...

ما سه تا عروسیم،شوهر من فقط بچه ننس ،هر کاری برای مادرپدرش میکنه،اونا هر بی احترامی میکنن میگم یکم ناراحتی تو بروز بده میگه اونا پدر و مادرمن با بقیه فرق دارن نمیتونم ،برای پدر و مادر من که همیشه کمک میکنن و پول قرض میدن هیچکار نمیکنه و من همیشه خجالت زده میشم ولی برای پدرو مادرش جونشم میده ،بدیش اینه داداش های دیگش که نمیکنن زن هاشون بیشتر احترام دارن و عزیزترن،باز اگر یک عروس میبودم تبعیض ها رو نمیدیدم و دلم نمیسوخت

یا عماد و من لا عماد و له  
کلا شوهر بچه ننه خیلی بده ،اینجور ادم ها خاله زنک هم هستن کاش قبل ازدواج ادم بفهمه این موضوع رو

دقیقا

سر هر بحثی که با شوهرم داریم باید استرس اینو داشته باشم که میخاد بره چی به مامانش بگه

اره واقعا ،حق گفتی

مجرد بودم حال روحیم خیلی بهتر از این بود حداقل امید به زندگی داشتم

حداقل کسی برام قیافه نمیگرفت

الان هم باید قیافه گرقتن شوهرمو تحمل کنم هم خانواده اش