2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 150680 بازدید | 869 پست
یبار تولدم بود همش منتظر بودم همسرم سورپرایزم کنه تا شب شد هیچ خبری نشدالبته هرسال همینه و همیشه منت ...

😅....مث من.... شوهرم هیچی برام نخرید...حدقل یک معذرت خواهی کرد گفت ببخشید دستم خالیه نمیتونم چیزی بخرم با کمال عجز ودرماندگی....ولش کن بابا....این روز زن هم شده بلای جون زندگی ها.....

پس چطوز یه عالمه طلا داره وقتی دوماهه پول گوشت ندارن

اسیو اینجا میشناسم از اول تایپیکاش دختر خوبیه دروغگو نیست خب منم کلی طلا دارم و بعضی وقتا پول کم اوردم بره طلا بفروشه گوشت بخره؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جشن چیه بابا مطمئن باش مادر پدر جاریت اصلا چنین برنامه ای ندارن فقط جاریت چسی اومده که بابام برای مامانم کیک خریده جشن گرفته مادرشوهرتم دنبال بغل مار بوده که خودشو عزیز کنه اگر مردی برات ارزش قائل بشه فقط به کادو و کیک نیست باید در همه حال ارزش قائل بشه حالا کیک چی بود براش قیافه گرفتی؟خوبه هفته ی قبلش کیف و کفش برات خریده بود اونو ندیدی کیک و شیرینی چشمت گرفت؟شما یه بار میگفتی میگفت نه ول میکردی که کتک نخوری

تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی ...

اینجا که گفتی آب معدنی ریخت روت😔یاد خاطره تلخ خودم افتادم شوهرم پول داشت وداشت دندونهای خودشو درست میکرد بهش گفتم دندون جلویی منم درست کنیم ضایعست تو چشمه ،حالا دندون عقبی ها چهارتا درست نکردم کشیدم ولی این تو چشم بود زشت بود میکشیدم .

سرسفره کلی کتک زد نمکدون پرت کرد جاش موندرو شکمم پاشد پارچ آب یخ ریخت از سرم💔😭 ،واگذار کردم به خدا ،تاببینم خدا کی جوابشو میده,اصلا جواب میده یا نه.

اسی شوهرت صددرصد ترامادول میخوره

نه منم اخلاقم اون مدلیه حتی قرص سردرم نمیخورم همسر و بچه هامم خیلی دوست دارم ولی یهو قاطی کنم هیچ کنترلی روی خشمم ندارم

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

شوهرت پرخاشگر و عصبیه و با توبه و پشیمونی کار درست نمیشه

شما متاسفانه منفعل عمل کردی و این در برابر پرخاشگری بدترین عکس العمل است

باید میگفتی میرم و واقعا ام برای حداقل چند روز میرفتی ولی به همه با جزئیات نمیگفتی که چه اتفاقی افتاده

خود ما هستیم که مرز هامون رو مشخص میکنیم

بنظر من که شما هم به اندازه ی همسرتون به تراپی احتیاج دارین این منفعلانه عمل کردن شما قطعا طبیعی نیست

جشن چیه بابا مطمئن باش مادر پدر جاریت اصلا چنین برنامه ای ندارن فقط جاریت چسی اومده که بابام برای ما ...

حتی اگه استارتر مقصر باشه که نیست شوهرش هیچ وقت حق نداره دست بلند کنه روش

مگه حیوانها که قدرت عقل نداشته باشه سر هرمشکلی حمله کنه

عجیبه کتک خوردن زن اینقدر براتون توجیه داره وعا دی هست

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

شوهرت پرخاشگر و عصبیه و با توبه و پشیمونی کار درست نمیشهشما متاسفانه منفعل عمل کردی و این در برابر پ ...

این چندمین بارش هست و هردفعه استارتر به راحتی در عرصه ده دقیقه گذشت کرده همین باعث شده شوهرش قلاده پاره کنه ....

دفعه اول این کارو میکرد باید سفت سخت جلوش وایمیستاد و با کلی شرط و تعهد و..برمیگشت

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

این چندمین بارش هست و هردفعه استارتر به راحتی در عرصه ده دقیقه گذشت کرده همین باعث شده شوهرش قلاده پ ...

اسارتر فکر میکنن این رفتارشون مهربونیه درحالی که عین نامهربانی است نامهربانی به خودش به فرزندان آینده س و حتی به همسرش که لازم ندونه خودشو اصلاح کنه

مادرشوهره اگه خیلی دلسوز و مهربون بود خودش جشن میگرفت برای عروسش یا از قبل با پسرش هماهنگ میکرد برای ...

چقد تو پر توقعی. برای روز زن مادر شوهرش براش جشن بگیره اگه واقعا حسن نیت داشته از حرفش. شماها چرا اینقد قلبتون سیاهه. انسان نیستین؟؟؟

اینجا که گفتی آب معدنی ریخت روت😔یاد خاطره تلخ خودم افتادم شوهرم پول داشت وداشت دندونهای خودشو درست ...

الان خانم جلسه ای های تهی مغز میان بهت میگن

تو این گروووونی به شوهرت برای چی فشار آوردی برای دندون ؟!!!همین که شکمت سیر میکنه خدارو شکر کن

بهش اقتداااااار میدادی تا دندون ت درست کنه و کتک نخوری🤮🤮😑😑😑

اگه کامنت هارو خونده باشی همچین چیزایی رو گفتن متاسفانه و کتک براشون عادی و توجیه پذیر بود

اسارتر فکر میکنن این رفتارشون مهربونیه درحالی که عین نامهربانی است نامهربانی به خودش به فرزندان آیند ...

کتک اصلا شوخی بردار نیست ممکنه خدایی ناکرده آسیب جسمی غیر قابل جبران ببینه

الان خانم جلسه ای های تهی مغز میان بهت میگن تو این گروووونی به شوهرت برای چی فشار آوردی برای دندون ؟ ...

وای خدای من. چی بگم والا خودشون و وجدانشون.

چون شوهرم دستش خالی نبود کلا همیشه پول داره ولی نه واسه من .