2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 157265 بازدید | 883 پست
دارم فکر میکنم اگه فقط اون موقع ک مادرشوهرت ب شوهرت میگفت چرا کاری نکردی برا زنت با خوشحالی میگفتی م ...

یکم فکر کن اگه وقتی زنش گفت کیک

میگفت باشه کیک میخرید

برای یه کیک پونصد تومنی زنشو کتک نمیزد چی میشد

بس تو سری خوردین و ادم حسابتون نکردن فکر میکنید فقط زن مقصره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فتنه رو مادرشوهر خواسته یا ناخواسته انداخت.متن رو بخون میگه بعد حرف مادرشوهرم آتیش افتاد تو جونم

منظورش اینه که از دست شوهر ناراحت شده

نه اینکه مادرشوهرش اتیشش بزنه

فراموشی کیمیاست

فقط احمقایی که طرف شوهرت رو گرفتن...حتی این جاهم پیکمی بازی؟ جمع کنید خودتون رو

چون خودشون قربانی خشونت خانگی ان

میگن ما که کتک میخوریم بذار بقیه هم بخورن

عادی سازی میکنن که امثال استارتر حقشونو نگیرن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خب ایشون تحمل نکنه بره پزشکی قانونی طول درمان بگیره چکار میشه کرد جز این؟

مگه قانون به این راحتی پشت زن درمیاد؟باید شاهدداشته باشه

اگه اونجا دوربین داشته باشه هم میشه

یاهم باید بزرگترها پادرمیانی کنن جدی برخورد کنن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ن چرا الکی تو زندگی مردم دعوا میندازی و فتنه میکنی!!!!!اتفاقن مادرشوهرش طرف عروسشو گرفته

بگو روی چه حسابی انقدر مطمعنی

بنده خدا شاید دلی واقعی گفته که کیک میخریدی برای جشن

چرا فقط جنبه منفی نگاه میکنن بعضیا !

آدم حالش بهم میخوره

بقیه تاپیک هاتو خوندم عزیزم شوهرت مشکل روانی شدید داره اصلا باهاش کاری نداشته باش انگار که وجود نداره شرایطشو داشتی جدا شو اصلا هم بچه دار نشو

در میان آشنایانم ولی بیگانه ام🥲

منظورش اینه که از دست شوهر ناراحت شده نه اینکه مادرشوهرش اتیشش بزنه

مگه من گفتم از دست مادرش ناراحته ؟!!!

میگم با حرف مادر شوهر آتیش افتاد به جونش و دلش چرکین شد از شوهرش

با این کار میگن فتنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دقیقا. نمیدونم کی قانون حداقل یکم به نفع ما زنها میشه

تازه هرروز بدترم میشه

نمونه اش مهریه ای که اجرا نمیشدم بازم اصلاحش کردن ولی در ازاش هیچ حقی به خانم ندادن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

دقیقااول اومدم ریپلای کنم پستاشون رو ، دیدم یکی دو تا نیستن که..

من جوابشون دادم دیدم مغزشون خالی ترازاین حرفاس که بفهمن کتک حق هیچ موجود زنده ای نیست چهدبرسه انسان!!!!!

آنقدر زدن سرشون و تحت سلطه بودن طرز تفکر طبیعی ازشون گرفته شده

دقیقااول اومدم ریپلای کنم پستاشون رو ، دیدم یکی دو تا نیستن که..

ادم سالم از توحش دفاع نمیکنه

همه اینایی که به استارتر گفتن مقصری

توسری خور و بدبختن

حمایت خانواده رو ندارن و مجبورن بسوزن و بسازن