2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 164154 بازدید | 904 پست
وقتی داری یکی دوتومنشو میاوردی تا بیگوشت نمونین چندماهبعد وقتی ذاشت برات جبران میکرداسی راستش ازمدل ...

منم از طرز فکرت خوشم نیومد عزیزم

خیلی راحت قضاوت میکنید

اتفاقا من زندگیم و خیلی دوست دارم چون با عشق و سختی بدستش آوردم

ما در حالت عادی نه با هم بحث و اختلاف داریم نه قهر اما این مشکلات که پیش میاد هم ان شاالله درست میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اسی جون شوهرت برای تو خرج کرده گیرش روی کیکی بوده که قرار بوده با خانوادش بخورهمن الان دنیا رو ...

آره اینجوری ام هست

میگفت بخرم الان یکی میگه چرب

یکی ناز میکنه میگه نمیخورم

بابام گیر میده میگه ازینا نخورید ضرر داره

همسر شما باید حتما روانپزشک بره و دارو مصرف کنه عزیزم اونم شاید بهتر بشهخواهشاً با این اوضاع بچه دار ...

غلط میکنه بزنه

بهش گفتم تکرار کنی بخدا میرم

رفتن برام کاری نداره

بچه ام که فعلا اصلا فکرشم نمیکنم

بگو باشه توبه گرگ مرگهمن بودم میرفتم پزشکی قانونی شکایت میکردم حتما

آخب روی بدنم هیچ اثری نبود .

متوجه میشدن؟

لامصب پوستم جوریه هیچ ردی روش نمیمونه

نه قرمز میشه نه کبود میشه

دقیقا بهتره بره پزشک قانونی و حتی خانوادش بفهمند تا شاید شاید دیگه طرف تکرار نکنه

من هیچ وقت نمیخوام خانواده هامون متوجه دعوامون شن

ذهنیتشون راجب زندگیمون خراب میشه

زمانی باید گفت که قصد جدی برای جدایی باشه

من هیچ وقت نمیخوام خانواده هامون متوجه دعوامون شن ذهنیتشون راجب زندگیمون خراب میشه زمانی باید گفت که ...

اشتباه میکنی

وقتی میگی کتکت زده حتما باید خانواده در جریان قرار بگیرن و حتی از نظر خود من آدم باید جدا بشه

آخب روی بدنم هیچ اثری نبود .متوجه میشدن؟ لامصب پوستم جوریه هیچ ردی روش نمیمونه نه قرمز میشه نه کبود ...

نه دیگه اینجوری متوجه نمیشدن ولی زیاد باهاش گرم نگیر یکم سرد برخورد کن فعلا هم تو فکر بچه نباشیااا

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

اشتباه میکنی وقتی میگی کتکت زده حتما باید خانواده در جریان قرار بگیرن و حتی از نظر خود من آدم باید ج ...

زندگیم همیشه خوب بوده

نمیخوام برای یه اشتباه خرابش کنم

ما بعد کلی جنگیدن با خانواده ها بهم رسیدیم

شرایط خانوادمم جوری نیست بتونم بگم و نگرانشون کنم