ازاینایی که رو زنشون حساسن شوهرمن که کلا بیخیاله البته به گفته خودش چون من غرغروام بیخیاله ولی زر میزنه مثلا بهش میگم بافلان دوستت نگرد ادم درستی نیست عوضیه ولی عین خیالش هم نیست فکرمیکنه من میخوام رفاقتش بهم بزنم درصورتی که یارو بهم نظرداره این فقط یه موردشه هزارتا چیز دیگه هم هست که الان میگم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیز دلم تو خودتم میخوای همچین مردیو ، نمیگن ایراد ۱۰۰ از توعه ولی قبول کن وقتی بدون روسری پیش مردای فامیل و رفیقاتون میگردی ، وقتی خودت راه میوفتی باهاش میری املاکی وقتی خودت شروع میکنی ب بگو و بخند و خوش مشربی شوهرت باید ب خاطر تو همه جا یقه پاره کنه؟
مثلا میریم جایی من همش حرف میزنم با فروشنده با بنگاهی با نمایشگاهی هرجا نه که فکرکنید ماسته شوهرم نه ...
خب دوست داری دیوونه بازی در بیاره سر یه هم کلام شدن ساده؟؟
عزیزم مشکل از همسرت نیست شما آنرمالی مه فکر می کنی اینکه روان آدم سالم باشه بده
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️