2777
2789
عنوان

از نی نی سایت بدم اومده

80 بازدید | 10 پست

سایتشو باز کردم

اولین پستو باز کردم دیدم تمام تاپیکای قبلی اون فرد اینه (شوهرم فلانه ،مادرم اینجوریه ، خواهر شوهرم اینکارو کرده ) از هرکس ی ایراد گرفته ، کلی پست خاله زنکی

دومین پست فرد در شرف طلاقه ( رفتم چند پست عقب تر دیدم دو ماه پیش تاپیک زده ( نامزدم پیام خاصی با فلانی داره ) درحالی که این ماه پست زده (با بچه دارم از شوهرم طلاق میگیرم) همش فیکه انگار

سومین پست باز کردم دیدم ی دختر که مشخص نیست چند سالشه فحشای رکیک با خانوادش میده

چهارمین پست میبینیم یکی با یکی دیگه رله ، نه رابطه اسم داره نه رسمی ، افتاده به پای پسره

همش پست منفیو فیک

همش پست خاله زنکی

هیچ پست مثبت و بدرد بخوری نیست

اگه هر کدومتون خلاف این فازید و پست هایی از تجربه هاتون ، کارهایی که کردین معحزه هایی دیدین یا هرچی که تو پست زندگی رو ادم بتونه حس کنه بگید فالووتون کنم

ارزو های بزرگ ، 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واستا الان زنگ میزنم ایلان ماسک منابع اطلاعاتی راجب کره مریخ بده اینجا ثبت کنم همه بخونیم

سیاهم، اما روشن مثل ستاره‌ها در شب،عمیق مثلاقیانوس‌های بی‌پایان،گرم مثل نور خورشید روی پوست. 🖤✨پوستم فقط رنگ نیست، هویتمه، غرورم و داستانم.هر سایه‌اش، هر تیرگی‌اش، قشنگ و منحصر به فرده.سیاه بودن، زیباییه که باید با افتخار زندگی کرد.✨🖤

اینجا رو زیاد جدی نگیرین

نه جدی که نمیگیرم

من یکم تنهام تایمایی که کاری ندارم زیاد میام نی نی سایت

ولی این حجمه فکر بیخود رو نمیفهمم

دنبال پستای بدردبخورم

ارزو های بزرگ ، 

خاله زنکی بدم نیستا چه اشکالی داره آدم بعضی وقتا هم دلش میخواد بشینه سبزی پاک کنه غیبت کنه😂

منم خوشم میاد ، از داستان زندگیا خصوصا

ولی نمیدونم توام حس کردی یا نه خیلی از پستا فیک و اغراق شدس

افرادی که پستم میزارن بیشتر مشخصه مشکل روان دارن

نمیبینی ی نفر از عقل و سلامت کامل ی تصمیم برا زندگیش گرفته باشه

ارزو های بزرگ ، 

منم خوشم میاد ، از داستان زندگیا خصوصا ولی نمیدونم توام حس کردی یا نه خیلی از پستا فیک و اغراق شدس ا ...

وای دقیقا

به قول تو فیکم زیاد شده

یه سریاشونم که دور از جونت مثل احمقا تصمیم میگیرن یه سریاشون واسه زندگیشون طرف پول برای غذا خوردن نداره بعد حامله میشه

اتفاقا منم راجب همین تاپیک زدم

تامیکای خودتم کم خاله زنکی نیست

من از داستانی زندگی خوشم میاد

هم از خودمو میگم هم از بقیه رو دوست دارم بشنوم . هرچند خودم معمولا از ساید مثب یا ساید میانه گفتم.

ولی این چیزی که میگم احتمالا حس کردی شما هم که غالبا فیکن

کلی حس منفین

کلی بوی یکدندگی میدن

هیچ نتیجه نمیشه ازش گرفت هیچ کمی نمیشه بهش کرد همش هم ی داستانن انگار

تو خسته نشدی از بار منفی و داستانای بی نتیجه و ادمای سردرگم؟

ارزو های بزرگ ، 

وای دقیقابه قول تو فیکم زیاد شدهیه سریاشونم که دور از جونت مثل احمقا تصمیم میگیرن یه سریاشون واسه زن ...

هم فاز و مدار منی پس

اگه کسیو دیدی که تاپیک بدرد بخور داره تگم کن

ارزو های بزرگ ،