2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که شوهر غیرتی دارن

2116 بازدید | 73 پست

ازاینایی که رو زنشون حساسن شوهرمن که کلا بیخیاله البته به گفته خودش چون من غرغروام بیخیاله ولی زر میزنه مثلا بهش میگم بافلان دوستت نگرد ادم درستی نیست عوضیه ولی عین خیالش هم نیست فکرمیکنه من میخوام رفاقتش بهم بزنم درصورتی که یارو بهم نظرداره این فقط یه موردشه هزارتا چیز دیگه هم هست که الان میگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا میریم جایی من همش حرف میزنم با فروشنده با بنگاهی با نمایشگاهی هرجا نه که فکرکنید ماسته شوهرم نه اتفاقا قدبلند وهیکلیه سرزبون داره ولی انگار براش مهم نیست این چیزا

همه چی از دور قشنگه

اصلا اهل آه و ناله کردن از زندگیم نیستم

ولی فکر نکن غیرتی بودنه خوبه

اگ منظورت گیر دادنه من خیلی اذیت میشم بیرون میریم شیسه ماشینو نمیزاره بدم پایین مدام نگاهش ب منه شالم نیوفته یا یقم باز نشه ب لباسام کفشام که پاشنه بلندن گیر میده مداااام نگاهش رومه همش استرس میگیرم

A💙R💙F

همسرمنم روم حساس نیسب گفته ی خودش اعتماد تام داره

اخه دوستش اوندفعه شام دعوتمون کرد خونشون زن داره طرف منو لمس کرد البته کسی ندید ولی خب من از قبلا هم به شوهرم فهموندم که این به من نظر داره ولی نمیفهمه فکر میکنه من دروغ میگم که دوستیش بهم بزنم یا یدفعه بهم گفت فکر کردی چی هستی که فکرمیکنی همه مردا دنبالتن

واقعا بعضی وقتا خسته میشم با اینکه ازدواجون عاشقانه بود و ۶ سالو نیم دوست بودیم از روز اول که باهاش دوست شدم ۱۸ سالش بود ۳ سالم هست ک ازدواج کردیم روهم رفته ۹ سالو نیمه باهمیم از روز اول همین بود من فکر کردم درست میشه

به لباسام گیر میده ب راه رفتنم گیر میده به کفشام ب اینکه جایی برم طرفم مرد باشه بخوام حرف بزنم هیچ جام که تنها نمیرم برم قیامت میکنه تو خیابون حواسم نباشه ناخوداگاه ب کسی نگاه کنم جبهه میگیره میگه کیو نگاه میکردی؟؟

اینمبگم اصلا و اصلا شکاک نیستا سالهاست حتی یبار بگوشیم سر نزده فقط خیلی گیره دیگه

بریم مغازه چندتا مرد باشن با خودشم برم میگه نمیخاد بریم جای دیگه

خسته کنندستت

A💙R💙F

شوهر منم بی غیرته توی جمع ها میگه روسریتو دربیار راحت باش

اشکالش چیه منم همسرم میگه شال روسری نپوش هیچوقت و نپوشیدم مهمون بیاد یا بره اول برم مهمونی شالمو درمیآورم یا بیرون بریم میگه آرایش کن نه غلیظ درحد معمول اشکالش چیه چون خودم دیدم زنهای به خودشون نرسیدن یه کرم نمیزنن شوهرم میگه دست صورت نشسته میان بیرون

همه چی از دور قشنگهاصلا اهل آه و ناله کردن از زندگیم نیستمولی فکر نکن غیرتی بودنه خوبهاگ منظورت گیر ...

خب اخه مال من میگم فلان مرد نظر داره روم باورش نمیشه نمیگم دهنم سرویس کنه ولی نه اونقدر راحت باشه که با رفیقش منو بفرسته برم دکتر

همه چی از دور قشنگهاصلا اهل آه و ناله کردن از زندگیم نیستمولی فکر نکن غیرتی بودنه خوبهاگ منظورت گیر ...

اینا غیرت نیست بد دلیه

غیرت حس مسئولیت پذیری و محافظته

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

اشکالش چیه منم همسرم میگه شال روسری نپوش هیچوقت و نپوشیدم مهمون بیاد یا بره اول برم مهمونی شالمو درم ...

منم بدون روسریم تو مهمونیا خودم اوکیم با این قضیه ولی میگم فلانی بهم گفته کاش یه زن عین تو گیرم بیاد بجای اینکه بره دهن یارو رو سرویس کنه میگه گه خورده عوضی بعد دوروز بعد میبینی باهمون بیرونه ازایناش بدم میاد