2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که شوهر غیرتی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2116 بازدید | 73 پست

اینکه ازادیو ازت یکی بگیره غیرته ؟ شوهر تو ام بی زبونه هرچپد تو خونه زبون داره ولی بی زبونه دیگع چی بگم بابای منم نه بنگاهی میره نه دنبال خونه همش منو ابجیام بنظرم اینا ساخت ذهن ادماس زن ها نباید تو جامعه نادیده گرفته بشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براش از تجربه های واقعی بخون

توی فضای مجازی خیلی دیدم ک تعریف میکنن از اینکه رفیق هاشون زندگی هاشونو خراب کردن و به همسر رفیقشون چشم داشتن

شاید اینا یه تلنگری شد براش

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

اینکه میگی شمارو با دوستش فرستاده واس دکتر و بهش گفتی دوستش روت نظر داره ولی بیخیال بوده طبیعی نیست

اما خیلی دوس داشتم شوهرم منو آزاد ب حال خودم میذاشت بدبختانه شوهرم بددله و همیشه رنج میکشم 💔

خواهرانه یا دوستانه بخوام بهت بگم مردا از خانومایی که همش میگن فلانی بهم چشم داره ، خوششون نمیاد و باور نمیکنن من به عینه دیدم پس این یه مورد رو بیخیال شو. بعدم چه ایرادی داره اجازه بده نظر بدی حرفتو قطع میکرد اجازه صحبت نمیداد یا آدمو خیت کنن، اونوقت موردی نداره!

واقعا بعضی وقتا خسته میشم با اینکه ازدواجون عاشقانه بود و ۶ سالو نیم دوست بودیم از روز اول که باهاش ...

من خوشم میاد ی همچین مردی نصیبم بشه

🙂

خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد/خواهان کسی باش      که خواهان تو باشد❤
خواهرانه یا دوستانه بخوام بهت بگم مردا از خانومایی که همش میگن فلانی بهم چشم داره ، خوششون نمیاد و ب ...

اینکه از خواستگارات بگی هم شامل این موضوع میشه نه؟ چشم داشتن نیست ولی یه حالت رسمی ترشه به هرحال

من بهش گفتم و میگم کاش نمیگفتم اون موقع نمیدونستم چه حرکت سطح پایینیه بگی فلانی خواستگارم بود

“یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷