2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که شوهر غیرتی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2116 بازدید | 73 پست
توروخدا بگید چیکارکنم خسته شدم از اینکاراش چجوری بهش بفهمونم که حالم از این کاراش بهم میخوره

باید خودش یکسری چیزارو بفهمه ، و الا با گفتنت بدتر میشه فکمیکنه تو داری زیادی حساسیت نشون میدی

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

نمیدونم چراما خانمها همیشه در حال غر زدنیم.

همسر گیر بده یجور ناراضیم. گیرم نده یجور دیگه ناراضیم😂

فقط اسی جان تعجب میکنم یعنی از کدوم رفتار همسرت حالت به هم میخوره؟

احساس میکنی براش مهم نیستی یا در موقع لزوم ازت محافظت نمیکنه کدوم؟

آخه گفتی انگار از دعوا میترسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره

خب این یه پوئن مثبته میدونم زندگی کنار این آدم پراسترسه و زیاد راحت نیست ولی درصد خوبیِ این قضیه بیشتره . معمولا مردهایی که غیرتی نمیشن دنیای راحتی برات میسازن ولی تو تنهایی و خلوت دو نفره توجهی آنچنانی بهت نمیکنن و به مرور زن اون حمایتی که باید از مردش بگیره رو نمیگیره و تو دلش احساس تنهایی عمیقی میکنه

اره به نظرم از اون دوستش حالم بهم میخوره

کاش همونجا بهش میگفتی و به اون دوستشم جلوی زنش پرخاش میکردی

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

اخه دوستش اوندفعه شام دعوتمون کرد خونشون زن داره طرف منو لمس کرد البته کسی ندید ولی خب من از قبلا هم ...

شوهرم هیچوقت بهم هیچی نمیگه، بابامم بهمون چیزی نمیگفت، آخه میدونست مامانمون بهمون همه چیو گفته و خودمون میدونیم چیکار کنیم و چطور رفتار کنیم و خیال شون راحته بابت ما، و صد البته خودشونم حواسشون جمع هست و هر کس و ناکسی رو وارد حریم خانه و خانواده نمیکنند،

.

هر که افتد نظرش در پی ناموس کسان

پی ناموس وی افتد نظر بولهوسان

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چه جالب .من فک میکردم خانومایی که شوهر اینجوری دارن خیلی راضین

نه زنا دوس دارن یه کوچولو مردشون غیرتی بشه البته نه زیاد که دهن ادم سرویس کنن ولی نه اینکه من علنی بهش میگم دوستت رومن نظر داره میگه ول کن بابا درسته خوشگلی ولی نه اونجوری که فکر کنی همه روت نظر دارن

کاش همونجا بهش میگفتی و به اون دوستشم جلوی زنش پرخاش میکردی

نمیدونم چرا ترسیدم شاید چون میدونم شوهرم اهل دعوا نیست ترسیدم بی غیرت بازی دربیاره ابروم بره البته برا یارو کلی اخم وتخم کردم بهش فهموندم دیگه هم نمیذارم شوهرم دعوتشون کنه

خب اخه مال من میگم فلان مرد نظر داره روم باورش نمیشه نمیگم دهنم سرویس کنه ولی نه اونقدر راحت باشه که ...

ببخشیدا این دیگه خیلی نو بره .

یعنی چی با رفیقش بری دکتر؟ شوهرت اصلا تو باغ نیست انگار🙄

کاملا حق داری .منم حالم به هم خورد

نمیدونم چرا ترسیدم شاید چون میدونم شوهرم اهل دعوا نیست ترسیدم بی غیرت بازی دربیاره ابروم بره البته ب ...

با اینکه میدونستی شوهرت خوش غیرتت کاری نمیکنه ، اگر جنجال میکردی و لباس میپوشیدی میزدی بیرون حساب دست شوهرت میومد

نمیدونم چراما خانمها همیشه در حال غر زدنیم.همسر گیر بده یجور ناراضیم. گیرم نده یجور دیگه ناراضیم😂فق ...

ازاین ناراحتم که مثلا خونه باباش تو اتاق میرم به بچه شیر بدم و میگم لطفا کسی نیاد برادر مجردش از قصد میاد تو وسینه منو میبینه یابه هر بهونه ای دست منو لمس میکنه بعد به شوهرم میگم چرا اومد تو اتاق میگه ول کن بابا چرا فکر میکنی همه روت نظر دارن خودش میزنه به نفهمی خب من لمس شدن میفهمم

خب اخه مال من میگم فلان مرد نظر داره روم باورش نمیشه نمیگم دهنم سرویس کنه ولی نه اونقدر راحت باشه که ...

مطمینی حال شوهرت خوبه؟ طرف با برادرش نمیفرسته این با رفیقش میگه برودکتر

مطمینی حال شوهرت خوبه؟ طرف با برادرش نمیفرسته این با رفیقش میگه برودکتر

چیکارکنم حالم خوب نیست بخدا یه چیزایی هست بگم به قران فکرمیکنید دروغه درصورتی که من بدبخت دارم این مدلی زندگی میکنم