2777
2789
عنوان

کتک خوردن 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1947 بازدید | 125 پست

عزیزم من سنم اونقدر نیست که خوب بتونم راهنمایی ات کنم ولی نظر خودم رو میگم ....

حق طلاق دارین ؟اگه دارین که سریعتر اقدام کنید اگه ندارید باز هم اقدام کنید...پزشک قانونی برید و همسایه ها هم به عنوان شاهد ماجرا ...تا میتونی مدرک جمع کن و فقط جدا شو

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱

قبلا بود الان نمیدونم اعتیاد و الکل هم ن ، جاش رو الان دو ماهه کلا از کنار من جدا کرده پیش من نمیخوا ...

ول کن خودتو قوی کن و بچتو بردار برو منم همین کارو کردم سختی زیاد کشیدیم اما الان با بچم راحتم کار میکنم زن قوی ای شدم

یه خواننده ی سایت سالها خاموش .....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای یک بار هم شده سفت وسخت رو حرفت وایستا بگو فقط طلاق بزار مثل سگ بترسه اگه گفت بچه رو نمیدم بگو ب ...

خودش میگه برو بچتم ببر میگه من واسه تو بچه بزرگ نمیکنم میگفت ن خودت ن بچت تو خونه من جایی ندارین دیگه

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

اون لحظه که وسط کتک به چشمای بچت نگاه کردی خیلی دردآوره، این مرد نه پدر خوبی میتونه باشه نه همسر و ت ...

اون شب تا صبح کنار بچم اشک ریختم تو دلم گفتم تو دیگه چقدر بیچاره ای که پدر مادرت ما هستیم

میتونی بقیه اخلاقاشم بگی تاذبهت بگم چیکار کن تو ارومی چطوریه

کلا آروم نیست همش تو جنگه قبلا اینجوری نبود 💔حتی دو ماهه جای خوابش هم جدا کرده یکی گفت تو باز بنداز کنار هم انداختم وقتی اومد شروع کرد فحش دادن

فكر نكنم درست بشهشماهم بهتره هرچه زودتر فكر ارامش روان خودت و بچت باشي فكر بعدشم نكن ميتونى بري كار ...

پزشک قانونی از قبل پرونده داره، اموالش هم ی خونه اش که به نام باباشه ماشینش هم به نام خودمه اون خونه هم داره میسازه فقط به نام خودشه

جداشدن به این سرعت هم خوب نیس...تو این شرایط جامعه خیلی سخته.من با دوتا بچه جداشدم کلی مصیبت کشیدم.. ...

۱۱ سال گذشته 💔

بخدا پیش این روانی امنیت نداری، دختر جان همه چی رو ببخش، در مقابلش بچت رو بگیر و برو، این تعادل روان ...

بچم رو که کلا نمیخواد میگه بردار ببر

کلا آروم نیست همش تو جنگه قبلا اینجوری نبود 💔حتی دو ماهه جای خوابش هم جدا کرده یکی گفت تو باز بنداز ...

شوهرمنم همینطوری بود الان یه یکسالی قرص میخوره خییییلی رفتارش نرمال شده ببرش روان پزشک دارو بهش میده منم ۱۲ سال خودمو زجر دادم هی قهر اشتی کتک اینا اخرش گفتم اگ نری طلاقم میگیرم بچه ها بهت میدم بچه هام کوچیکن دیگ خودش رفت دکتر دارو مبخوره شوهر منم وقتی ارومه بهترینه ولی موقعی که عصبانی میشه نه حرفاش عادیه نه حرکت هاش مثلا توهم داشت وقتی تا نصف شب سرکاره کسی میاد خونه چرت پرت میگفت

برای تو نمیتونم تصمیم بگیرم ولی اگه خودم شوهرم یه روز بخواد تو کوچه کتکم بزنه اون روز آخرین روز زندگ ...

واقعا واقعا خورد شد پیش همسایه ها شکستم اینکه یکی یکی درو باز میکردن بعد چند ثانیه درو میبستن میرفتن بغد من چون گوشیمو گرفته بود جیغ میزدم گوشیمو بده الان میگم نکنه پیش خودشون فکر کنن من چیزی تو گوشیم داشتم و سر همین شوهرم منو زده

ی بار هم شال رو بست دور گردنم اینقدر کشید که نفسم رفت افتادم تا ولم کرد ی بارم با ماشین داد سمتم احس ...

اهاااا اونوقت تو این شرایط میگی جدا نشم تا بچم روحیش خراب نشه☺️

جدا شو این آدم درست نمیشه تو مادری در برابر بچت مسئولی نذار اینجوری آسیب ببینه آخرم با یک پیام گولت ...

ن ن گول ک ن در جوابش هم گفتم دیگه قلبی نمونده برام که تو بخوای داخلش باشی این سری واسه همیشه از چشمم افتادی تمومش میکنم جالبه که اینقدر زرنگه توی پیام نگفت که من گفتم برو میگفت من زندگیمو دوست دارم تو هر سری دعوا میشه میگی میخوام برم