2777
2789
عنوان

کتک خوردن 💔

1725 بازدید | 122 پست

سه روز پیش با شوهرم بحثمون شد که خودش هم قبول داره مقصر صد در صد اون بود یعنی از صبحش همش دنبال دعوا بود من همش میزدم به خنده و مسخره بازی ولی هی ادامه داد ادامه داد تا شب صبر منم تموم شد جوابشو دادم ی بار توی خونه منو زد بعد وسایلم رو پرت کرد که جمع کن برو خونه پدرت یعنی جدیدا هر سری دعوا میشه همینو میگه که برو نمیخوامت جایی تو این خونه نداری برو کارای طلاقتو بکن منم گفتم باشه وسایلم رو برداشتم که برم اومد توی کوچه هم کلی منو زد همه همسایه ها اومدن بیرون ک گوشیمو برداشتم زنگ زدم ۱۱۰ رفت سوار ماشینش شد و رفت یک ساعت بعد شروع کرد پیام دادن که من معذرت میخوام اشتباه کردم همش مشت میزد تو گیج گاهم گلوم رو فشار میداد سرمو میزد تو دیوار میگفت میکشمت دیه اتم میدم هیچکسم نمیتونه هیچ غلطی بکنه تا الان موندم واسه خاطر بچم ولی این سری واقعا کم آوردم دیگه نمیتونم ب خودشم گفتم اینکه بچمون بشه بچه طلاق بنظرم خیلی بهتره تا اینکه هرروز این صحنه ها رو ببینه💔بمیرم واسه دل بچم که اون شب چجوری زار میزد و من وسط کتک خوردن سعی میکردم ارومش کنم میگفتم مامان گریه نکن نترس داریم بازی میکنیم ، خانوادم حمایت نمیکنن ولی این سری که گفتم بهشون مامانم میگه خب اگه واقعا اینجوریه طلاق بگیر ولی من اینقدر ضعیفم اینقدر میترسم نمیدونم چیکار کنم چجوری از پسش بربیام ماشینش رو جدیدا زده ب نام من بعد از دعوا میگفت ی تومن ماشینم به نامته بردار بفروش برو همینقدر راحت سری قبل هم میگفت باهات کاری میکنم مهریه ببخشی فقط جونتو برداری بری بنظرتون این آدم با مشاور درست میشه؟من الان خونه خودمم ولی اون رفته

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

اگه کسی هست بگین اسکرین پیامش هم بذارم واقعا گیجم چرا باید بزنه بعد پیام بده اینجوری بگه من واقعا نمیدونم چیکار کنم. دیگه

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه کسی هست بگین اسکرین پیامش هم بذارم واقعا گیجم چرا باید بزنه بعد پیام بده اینجوری بگه من واقعا نم ...

پیام دادم چه فایده ای داره وقتی روح و روان بچت اینجوری داغون شده و میشه

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔