2777
2789
عنوان

کتک خوردن 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 122 پست
ان شاالله خدا بهت کمک کنه:) قدر خانواده ات رو بدون که پشتت هستن، داخل فامیل هیچکس ما رو نمیپذیره و ک ...

کاش مردا سر عقل میومدن سر هیچ و پوچ زندگی یک دختر دیگه هم خراب نمیکردن

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

حتی اگر اینطور هست باید مصمم نشون بدی دیگه نمیخوای زندگی کنی،تا وقتی ضعیف ببینه شما رو زندگیت بدتر م ...

گفتم بهش گفتم این سری دیگه واقعا واسم تموم شدی

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برم پیش روانپزشک ؟

اگ کسی میشناسی آشنا روان پزشک داره از طرق همون وارد شو اگ نداری برو خودت شرایطت بهش بگو ببین دارو چیزی میده بهش بدهی یان نمیدونم دارو شوهرم چیه وگرنه بهت میگفتم بخری خودت بهش بدهی

آره عزیزم. اگه قبول کرد بیاد پیش مشاور که هیچ اگه نکرد واقعا تمومش میکنم هنوز بعد از سه روز همه تن ...

میدونم چقدسخته دستی که نوازشت میکرد یهو کوبیده شه تو صورتت چیجوری دل میشکنه...ولی زخم دست میره و خوب میشه...ولی همش به خودت فکر نکن یکمم به بچت فکر کنی میبینی جایی امن تر از اون خونه و تو و باباش نداره...

درضمن بعدطلاق کمتر ادمی تنهایی سرپا میمونه،با این شرایطی که تو داری چندماه بعد طلاق مجبور میشی باکسی وارد رابطه شی که شاید از شوهرتم بدتر باشه ولی تو مجبوری چون یه بچه هم داری باید یکی ساپورت مالی کنه تورو

بنظر من تاااااا اخرین راهو امتحان کن که اگه روزی جدا شدی با خودت نگی کااااش اینکارو میکردم شاید درست میشد...که مطمنم بعد از اولین مشکلی ک پیش میاد میگی .

کاش باقی نزار